Belinda web
Image default
Dienstverlening

Glazen vloerluik

Lees in deze tekstblog over glazen vloerluiken die u middels een elektrische bediening kan openen en sluiten. Het glazen vloerluik in deze vorm is typisch zoiets wat te laat uitgevonden is, maar wat gelukkig nu leverbaar is. Een vloerluik kan veel voordelen bieden, het kan zelfs een terugverdienmodel hebben.

 

Sluit het trapgat

Al vanaf het moment dat vloerisolatie rond de hoek kwam kijken, zaten ze met het trapgat. Warme lucht stijgt, in menig huis of bedrijf stookt u voor de zolder. Het besef dat het afsluiten van een trapgat een besparing op zou leveren, was er allang maar nog niet de juiste vinding. Van oudsher was een woning met een vaste trap naar zolder meer waard dan een huis met een vlizotrap, even leek het erop dat het om zou draaien, maar nu is ieder trapgat goed af te sluiten.

 

Het glazen vloerluik blijft mooi

Online zijn de glazen vloerluiken te bekijken. Aldaar ziet u dat de elektrisch bedienbare transparante vloerluiken mooi zijn. Maar de doorzichtige vloerluiken blijven mooi omdat het krasvast glas is. Nu hebben niet alle mensen de neiging om over een transparante vloer te lopen, het geeft soms een eng gevoel, maar het kan wel. Ook als het doorzichtige vloerluik intensief belopen zou worden blijft het zoals het is. 

De op maat gemaakte transparante vloerluiken zijn dus te omschrijven als duurzaam en degelijk, waardoor u meer tijd hebt om het terug te verdienen middels een lagere energierekening. Maar bovenal, een doorzichtig vloerluik is een mooie afwerking voor een sparing in de vloer. Sparingen dichten, al dan niet met een transparant vloerluik, verhoogt altijd de veiligheid.