Belinda web
Dienstverlening

Patent (octrooi) aanvragen ter bescherming van uw uitvinding

Heeft u onlangs een nieuwe technologische uitvinding gedaan? Of een unieke en originele bedrijfsnaam of -logo in gebruik? Dan wilt u natuurlijk niet dat iemand er met uw idee vandoor gaat. Een goede oplossing in om een patent (octrooi) aan te vragen om uw idee te beschermen. Zo weet u zeker dat u de enige bent die dit mag gebruiken. Dan rest hierbij alleen nog de vraag: komt uw uitvinding daar wel voor in aanmerking?

Patent aanvragen met hulp van een geschikte partij

Niet iedere uitvinding komt in aanmerking voor het aanvragen van patent. En daarbij, heeft uw bedrijf daar überhaupt wel baat bij? Het is verstandig om hier een gedegen partij voor in te schakelen met de juiste kennis in huis. IPecunia Patents heeft jaren ervaring in het begeleiden van verschillende ondernemingen wanneer zij een patent willen aanvragen. Van kleine organisatie tot grote multinationals: zij staan u bij met alle complexe vraagstukken die hier bij komen kijken. Zo schrijven zij voor u de octrooien ter bescherming van uw uitvinding en zorgen zij voor de juiste verleningen ervan in nagenoeg alle landen van de wereld.

Wat levert het uw bedrijf op?

Voorafgaand aan het aanvragen van patent, wordt er samen beoordeeld welke voordelen het u oplevert. Samen met IPecunia Patents worden deze voordelen in kaart gebracht om u een goed beeld te geven wat het octrooi u oplevert. Vooraf bepaalt u of dit traject voor u genoeg kansen biedt, door de transparante kosteninschatting die u ontvangt. Het huidige bedrijfsplaatje dient er goed uit te zien, want aan het aanvragen van een internationaal octrooi hangt een prijskaartje dat een redelijk kostbare zaak kan zijn. Bepaal daarom samen met een expert, wanneer u uw uitvinding wilt beschermen, of een patent (octrooi) aanvragen nut heeft voor u. Bij IPecunia Patents vraagt u vrijblijvend een adviesgesprek aan om uw persoonlijke situatie te bekijken en een geschikte bescherming te bepalen.

https://ipecunia.com