Belinda web
Image default
Dienstverlening

Wat moet u regelen als u gaat emigreren naar Curaçao?

Als u gaat emigreren naar Curaçao, bijvoorbeeld omdat u daar een baan heeft aangenomen of omdat u in het tropische klimaat gaat genieten van uw oude dag, dan moet er veel geregeld worden. Misschien heeft u een woning in Nederland die moet worden verkocht, of zaken die u voor uw kinderen moet regelen zoals een school op het eiland. Woonruimte is uiteraard van het grootste belang. Als de verhuisdatum bekend is, dan moet ook het transport van uw inboedel nog worden geregeld. Een emigratie naar Curaçao betreft geen kleinigheid. Gelukkig zijn er gespecialiseerde bedrijven die u hiermee kunnen helpen. Zij zorgen ervoor dat uw kostbare eigendommen veilig aankomen op het eiland. Dan hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.

Het transport van uw inboedel goed geregeld

Als u gaat emigreren naar Bonaire of Aruba, geldt uiteraard hetzelfde als bij een verhuizing naar Curaçao. Uw spullen moeten goed worden ingepakt en vervolgens per schip of per vliegtuig worden vervoerd. Als er niet al te veel spullen mee moeten, zoals bij een tijdelijk verblijf, dan kunt u kiezen voor vliegtuigtransport. Als u voor meerdere jaren of voorgoed naar de Cariben verhuist, dan wilt u wellicht ook meubels meenemen. Dan is een zeetransport vaak een betere oplossing omdat dit vaak goedkoper is. U kunt zich het beste eerst goed laten voorlichten over de transportmogelijkheden als u gaat emigreren naar Aruba, Bonaire of Curaçao.        

Een bedrijf dat zorgvuldig met uw spullen omgaat

Gaat u emigreren naar Curaçao, Aruba of Bonaire? Dan is Carib Intertrans graag uw partner bij het transport van uw inboedel. Dit geldt overigens zowel voor particulieren als voor bedrijven die zich op een van de eilanden willen gaan vestigen. Carib Intertrans verzorgt transport en douane afhandeling voor zowel beiden. U kunt voor meer informatie of een prijsopgave contact met hen opnemen. De contactgegevens vindt u op de website.