Belinda web
Image default
Telefonie

Nieuw scherm iPhone 11 laten plaatsen bij beschadigingen en mankementen

De iPhone 11 is een van de laatste topmodellen van Apple. Deze iPhone is inmiddels alweer de dertiende generatie smartphones van Apple en in 2019 op de markt gebracht als opvolger van de iPhone XR. De iPhone 11 is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en is net als zijn voorganger uitgerust met een 6,1-inch Liquid Retina LCD-scherm en True Tone technologie. De iPhone 11 is net als de iPhone XR het budget model uit de reeks. De iets goedkopere uitvoering werd mogelijk gemaakt door het gebruik van aluminium in plaats van glas voor de achterkant, en door voor een LCD scherm te kiezen in plaats van een OLED scherm. Dat maakt ook dat als je bijvoorbeeld een nieuw scherm iPhone 11 nodig hebt, dat ook de reparatie goedkoper is.

 

Ben je toe aan een nieuw scherm iPhone 11?

Dat de iPhone 11 het budget model uit de reeks was heeft totaal geen invloed gehad op de populariteit van dit model. De iPhone 11 was namelijk het op een na best verkochte model van 2019. De kan is dus groot dat jij ook een 11 Phone 11 hebt. Het scherm van de iPhone 11 is essentieel voor de bediening van het apparaat, omdat deze iPhone net als de vorige modellen geen home button meer heeft. De functie van de fysieke button is vervangen door een touchscreen functie, dus als je scherm ernstig beschadigd is geraakt kan dat nadelig zijn voor de bediening. Bovendien kunnen beschadigingen als krassen en barsten kunnen alleen de bediening van je iPhone belemmeren, maar er ook voor zorgen dat er stof of water in je telefoon terecht kan komen wat nog meer schade tot gevolg kan hebben. Ook kan er een bug in de software zitten waardoor je scherm ‘bevriest’ of de touchscreen functie plotseling niet meer wil werken. Als dit soort de mankementen het lastig maken je telefoon te gebruiken wordt het tijd voor een nieuw scherm voor je iPhone 11.

 

Waar kan ik een nieuw scherm iPhone 11 laten installeren?

Als door wat voor mankement dan ook het display niet meer naar behoren functioneert, dan is een nieuw iPhone 11 scherm laten installeren is een relatief goedkope oplossing. Als je dus op zoek bent naar een bedrijf die dat snel en voor een redelijke prijs voor je kan doen, kun je contact opnemen met het GSM Reparatie Centrum. Dit bedrijf heeft vestigingen in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout waar je langs kunt gaan om je iPhone 11 af te leveren om een nieuw scherm te laten plaatsen. De reparatie van je iPhone kan binnen 20 minuten als klaar zijn, dus je kunt er gewoon op wachten. En voor je het weet sta je dan alweer buiten met een nieuw scherm voor je iPhone 11 dat weer optimaal functioneert.