Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Laat uw RVS watersnijden voor een mooi resultaat

RVS bewerken kan op verschillende manieren. RVS watersnijden is nog niet zo bekend maar geeft wel een fraai eindresultaat. Bij het snijden wordt een zeer krachtige waterstraal gebruikt die tot op 0,1 mm nauwkeurig kan worden ingesteld. RVS tot een dikte van 200 mm kan op deze manier worden bewerkt. De snijvlakken zijn mooi glad, deze hoeft u dus niet of nauwelijks na te bewerken. Watersnijden wordt ook wel abrasiefsnijden genoemd. Er wordt een krachtige pomp bij gebruikt die ervoor zorgt dat het water krachtig genoeg is om door het materiaal heen te snijden. Of het nu gaat om het doormidden zagen van een grote plaat RVS of om het afsnijden van een klein randje of het maken van een opening, watersnijden kan voor veel situaties worden toegepast.

Een speciale techniek met veel mogelijkheden

Bij Lave Snijtechniek in Waalre, Noord-Brabant is inmiddels ruime ervaring opgedaan met RVS watersnijden. Maar niet alleen roestvrij staal is geschikt voor deze bewerking. Watersnijden kan ook worden gebruikt voor het snijden van andere materialen. Glas, hout, bepaalde kunststof en staal zijn hier ook voor geschikt. Ook in het snijden van deze materialen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd. Uiteraard gaat het bewerken ervan net zo nauwkeurig als het RVS watersnijden. De opdracht kan in het bedrijf worden uitgevoerd maar als dat beter past ook op uw locatie. Hierover kunt u afspraken maken als u besluit om uw opdracht aan het bedrijf te verlenen.

Meer weten over watersnijden?

Wilt u meer weten over RVS watersnijden? Op de website van Lave Snijtechniek uit Waalre, Noord-Brabant, vindt u meer informatie over het bewerken van RVS en andere materialen met deze moderne techniek. Als u daarna nog vragen heeft dan kunt u uiteraard contact opnemen. Dit kunt u ook doen voor een vrijblijvende prijsopgave voor uw opdracht. RVS kan niet alleen worden gesneden maar ook gegraveerd met watersnijden. Zo kunt u uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op een RVS plaat laten aanbrengen.

https://lavesnijtechniek.nl/