Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw loonadministratie uitvoeren door een expert in Arnhem

Het verwerken van de loonadministratie is voor een middelgroot of klein bedrijf vaak een hele opgave. Het is niet gemakkelijk om het overzicht te bewaren en vaak komt al het werk op de schouders van één persoon terecht. HRM-Salarisverwerking, gevestigd in Arnhem, helpt u graag bij het creëren van overzicht en kan de loonadministratie volledig voor u uitvoeren. Zo hebben u en uw medewerkers meer tijd voor andere zaken.

Bekijk alle voordelen van dé salarisoplossing in een gratis demo

Door het softwareprogramma van HRM-Salarisverwerking zijn al uw medewerkers verzekerd van een tijdige en correcte uitbetaling van hun loon. Bovendien biedt deze software:

  • Duidelijke overzichten van alle nettolonen, premies en loonheffingen.
  • Automatische updates en backups.
  • Geen licentiekosten om het softwareprogramma te gebruiken. Hierdoor zijn de kosten voor uw gebruik altijd duidelijk en overzichtelijk.

Natuurlijk is het fijn dat u eerst kunt kijken of dat de software wel goed bij uw bedrijf en werkwijze past. Dankzij de gratis demo kan dit heel eenvoudig! In de demo heeft u volledig toegang tot alle mogelijkheden van de software. Zo kunt u op uw gemak bekijken of deze software een goede oplossing is voor de loonadministratie van uw bedrijf in Arnhem of omgeving.

Maak gebruik van meer diensten

Behalve de loonadministratie biedt deze expert uit Arnhem nog veel meer diensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een digitaal personeelsdossier, waarin u alle informatie met betrekking tot uw medewerkers kunt opslaan. Dit is bijvoorbeeld handig bij ziekteverzuim, maar ook voor het bewaren van informatie omtrent afspraken die er zijn gemaakt in functionerings- en beoordelingsgesprekken. Al deze informatie is door dit systeem eenvoudig terug te vinden. Daarnaast is in het systeem ook verlofregistratie mogelijk en kunt u meldingen ontvangen bij aflopende contracten, verjaardagen en actiepunten. Zo hoeft u zelf geen lijsten meer te maken en werkt u overzichtelijker en efficiënter.

https://www.hrm-salarisverwerking.nl/