Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een kwaliteitscontrole uitvoeren op uw goederen uit China

Wanneer u goederen importeert vanuit China, kan het van belang zijn om een grondige kwaliteitscontrole uit te laten voeren. Zo weet u dat uw producten te allen tijde aan uw kwaliteitsstandaarden voldoen. Dit neemt onzekerheden weg en geeft u het volste vertrouwen in de producten die u aan uw klanten aanbiedt. Wanneer u zelf de taal niet spreekt of de cultuur niet goed kent, kan dat een kwaliteitscontrole erg moeilijk maken. Ga risico’s uit de weg door CSP in te schakelen. CSP is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen om de samenwerking tussen Europese en Aziatische bedrijven te versterken. Het uitvoeren van een kwaliteitscontrole is een belangrijke stap in uw algehele import proces. Ze maken graag het verschil voor u.

Hoogwaardige China sourcing company

Naast dat CSP een kwaliteitscontrole voor u kan uitvoeren in China, kunnen ze ook het algehele proces uit handen nemen als sourcing company. Dit kan bijvoorbeeld als producent, als importeur en exporteur of als kwaliteitsbarrière met de kwaliteitscontrole in China of andere landen in het Verre Oosten. Met deze diensten omzeilt u risico’s en kunt u ervan op aan dat alles verloopt zoals het hoort. Wanneer u CSP als sourcing company in China inschakelt, kunnen ze uw bedrijfsprocessen ondersteunen waar u dat maar wilt. Goede kwaliteit, op tijd en correct op de plek van bestemming. Dat is wat ze beloven.

Meer weten?

Wilt u CSP inschakelen als China sourcing company, of wilt u slechts gebruikmaken van een deel van hun services? Neem dan gerust contact met ze op. Bij CSP kunnen ze hét verschil maken op allerlei vlakken. Ze beantwoorden graag al uw vragen en helpen u de juiste weg te vinden in uw bedrijfsprocessen in Azië. Neem contact met ze op om u volledig te laten inlichten over de verschillende mogelijkheden voor u en uw bedrijf.