Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een van de bijzondere vergaderlocaties in de buurt van de Veluwe vindt u hier

Zoekt u eens wat anders voor een vergadering met uw collega’s? Of wilt u graag een op een ontspannen manier een belangrijk gesprek met een zakelijke partner of klant voeren? Boek dan een van de meest bijzondere vergaderlocaties in de buurt van de Veluwe. In Lunteren, dat in de provincie Gelderland ligt, zijn er bij De Lunterse Boer verschillende bijzondere, inspirerende vergaderlocaties beschikbaar, die ook uitnodigen om eens een bezoek te brengen aan de Veluwe. Hier bevindt u zich niet in een kantoorgebied met zakelijke maar soms ook stressvolle sfeer, maar in een natuurlijk gebied waar u in rust kunt genieten én belangrijke zaken kunt bespreken. Het Theehuis en de Dennenhorst zijn perfect voor uw bijeenkomst en bieden alle faciliteiten.

Sfeervol uit eten in de buurt van Ede

Naast een van de meest bijzondere vergaderlocaties in de Veluwe, biedt De Lunterse Boer ook de mogelijkheid om uit eten te gaan in de buurt van Ede. Naast het Veluwse landschap is de stad Ede ook zeker de moeite waard om te bezoeken, wat natuurlijk ook de gelegenheid biedt om gezellig uit eten te gaan. Geniet van seizoensgebonden gerechten en andere specialiteiten in het restaurant van De Lunterse Boer. Chef-kok Sander van Middendorp creëert voor u de mooiste gerechten, waardoor uit eten in de regio Ede een bijzondere ervaring voor u wordt.

Maak de vergaderdag compleet

Boek vandaag nog een van de meest bijzondere vergaderlocaties in de buurt van de Veluwe. Zo gaat u gegarandeerd een ontspannen vergadering tegemoet. Combineren met een bezoek aan Ede, een wandeling door de natuur of uit eten in de regio, is uiteraard ideaal om de sfeer compleet te maken. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en arrangementen Denk aan dag- of meerdaagse arrangementen. De arrangementen variëren van een 4-uurs arrangement, dat van alle gemakken voorzien is, tot een meerdaags arrangement met meerdere lunches en diners. Boek nu uw vergaderlocatie en laat u en uw zakelijke gezelschap op vele manieren verrassen!