Belinda web
Image default
Zakelijk

Laat een kunststof koffer maken voor een scherpe prijs

Als u ervoor kiest een kunststof koffer te laten maken dan kiest u voor een product waar u optimaal van kunt profiteren. Een koffer op maat is niet alleen handig, maar geeft bijvoorbeeld uw bedrijf ook de juiste uitstraling. U kunt de koffer zo laten indelen dat u er bijvoorbeeld gemakkelijk materialen of gereedschappen in kunt vervoeren die u nodig heeft als u klanten bezoekt. Denk hierbij aan het vervangen van onderdelen die u direct bij de hand heeft in uw handige kunststof koffer. Uiteraard moet zo’n koffer van uitstekend materiaal gemaakt zijn omdat hij in veel gevallen dagelijks wordt gebruikt.

Gebruik een koffer als mobiele reclamedrager

Het voordeel van een kunststof koffer die speciaal voor u wordt gemaakt is dat u er een koffer op maat van kunt maken. Niet alleen qua afmetingen en indeling, maar u kunt ook het uiterlijk van de koffer naar uw wensen aanpassen. Zo kunt u uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo op de koffer laten zetten. Dit is ten eerste een prima reclamedrager, en ten tweede weet uw klant ook meteen dat u of uw medewerker daadwerkelijk uw bedrijf vertegenwoordigt. Zeker bij bezoek van particuliere klanten aan huis kan dit een groot voordeel zijn omdat er helaas altijd mensen zijn die onder voorwendsels bij iemand binnen proberen te komen.

Laat een mooie koffer maken door een professioneel bedrijf

U kunt bij Dankers Cases een kunststof koffer op maat laten maken. U kunt daarbij uw wensen vooraf doorgeven, hiermee kan in veel gevallen rekening worden gehouden. Daarnaast kunt u bij dit bedrijf terecht voor een ruim assortiment standaard koffers van uitstekende merken zoals Pelicase en Hofbauer. Als u advies wilt over de aankoop van één of meerdere koffers kunt u uiteraard contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast vindt u meer informatie over het assortiment en de mogelijkheden voor maatwerk op de website.