Belinda web
Image default
Zakelijk

Koop dry age kasten en andere producten voor de inrichting van uw slagerij

Ieder slager weet dat dry age kasten een must zijn voor iedere inrichting van een slagerij. Dry-aged rijpen zorgt voor een grote verdamping van het vocht dat in vlees aanwezig is. Dit proces duurt wel 15 tot 28 dagen. Door een dry age kast in uw pand te plaatsen kunt u uw klanten het proces laten zien en aantonen dat uw vlees van kwaliteit is. Wij bieden 1-deurs, 2-deurs en 3-deurs dry age kasten aan. Wilt u ook de beste kwaliteit aan uw klanten geven? Dan gaat u naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland om een koeltoonbank en andere producten te kopen.

Een koeltoonbank kopen die aan al uw eisen voldoen

Wanneer u een nieuwe koeltoonbank gaat kopen, gaat u naar een specialist. Koeltechnisch Buro Midden Nederland is dan ook uw specialist voor alle benodigdheden voor de inrichting van een slagerij. Wilt u de kwaliteit verhogen? Kies dan voor een toonbank met een geforceerde koeling. Deze zijn zeer geschikt voor het koelen van groente en fruit, verpakte vleeswaren, frisdranken en snacks. Deze toonbanken worden gekoeld door middel van luchtcirculatie, hierdoor blijven uw producten langer vers. In het aanbod van de specialist vindt u een ruim assortiment koeltoonbanken. De expert geeft u hierbij graag een gepast advies.

Een goede koeltoonbank kopen voor uw klimaattechniek

De juiste klimaat is erg belangrijk als u werkt met verse producten. Voor uw bedrijfskoeling en airconditioning gaat u naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Deze specialist is al meer dan veertig jaar uw expert voor de inrichting van uw slagerij, het kopen van een koeltoonbank en meer. Daarbij heeft u hier ook de mogelijkheid om goede occasies te kopen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u van harte welkom in de showroom in Ingen. De experts geven u dan graag een professioneel advies.