Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Het meest veelzijdige advocatenkantoor in Nijmegen

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Nijmegen dat u in tal van diverse kwesties kan bijstaan? Dan heeft u bij NOME advocaten het kantoor gevonden dat u zoekt. Dit advocatenkantoor in Nijmegen ondersteunt dagelijks zowel particulieren, MKB bedrijven, non-profit organisaties als grotere evenementenbureaus. Wat uw achtergrond ook is, het jonge team van enthousiaste advocaten en juristen heeft hart voor uw zaak en zet zich tot het uiterste in om deze tot een goed einde te brengen. Naast opleiding en certificering is het kantoor zich namelijk bewust van nog een ander essentieel ingrediënt: creativiteit. Elke zaak is uniek, u kunt er dan ook van uitgaan dat u op deze manier wordt benaderd.

Welke taken voert dit advocatenkantoor in Nijmegen uit?

NOME advocaten zet zich als advocatenkantoor in Nijmegen in op het gebied van adviseren, onderhandelen, communiceren en procederen. Kortom, alle voorkomende werkzaamheden die u van een gerespecteerd kantoor kunt verwachten. Wanneer u het kantoor benadert met een kwestie, zal de advocaat u in eerste instantie adviseren en samen met u proberen een hardnekkige juridische procedure te voorkomen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zal hij of zij u bijstaan in het conflict en de onderhandelingen. Moet een zaak dus toch in de rechtbank worden opgelost, dan verzorgt een advocaat uw verdediging.

De verschillende vakspecialisaties

NOME advocaten mag zich met recht een zeer veelzijdig advocatenkantoor in Nijmegen noemen. Alle medewerkers, advocaat of jurist, zijn specialisten in hun vakgebied. In totaal zijn er op dit kantoor acht verschillende specialisaties vertegenwoordigd. Dus of u nu aanklopt met een kwestie die toebehoort tot de tak van ondernemingsrecht, bouwrecht, intellectueel eigendomsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht of andere gebieden, bij NOME advocaten bent u altijd in goede handen. Daarnaast bent u er aan het juiste adres voor second opinions en ondersteuning bij financieel strafrecht en letselschade. Voor een multidisciplinair advocatenteam in Nijmegen bent u bij dit advocatenkantoor dus aan het perfecte adres.