Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Geeft uw klanten een nog beter product met product engineering

Wilt u graag een bestaand product verbeteren? Schakel dan een sterk technisch ontwerpbureau in. IDnA beschikt over een team van ervaren productontwerpers en ingenieurs die u graag helpen bij iedere stap van het product engineering project. Hierbij wordt er steeds gewerkt met een zevenstappenplan. Tijdens elke stap wordt er aan een kritische toetsing gedaan. Zo weet u zeker dat uw vernieuwde product aan de verwachtingen van uw klanten voldoet. Op het einde van de rit ontvangt u een product dat tot in de kleinste details is afgewerkt. Bekijk alvast op de website van IDnA de gerealiseerde projecten.

Zet een nieuw product op de markt

Heeft u een goed idee voor een nieuw product en bent u op zoek naar een professionele partner voor de uitwerking ervan? Dan is het een goed idee om in zee te gaan met een ontwerpbureau als IDnA. Dit bureau heeft een jarenlange ervaring met product innovatie. Daarbij gaat deze expert in eerste instantie na of uw idee nieuw, rendabel en relevant is. Vervolgens krijgt u een intensieve begeleiding van de haalbaarheidsstudie tot aan de industrialisatie. Zo heeft u op het einde van het proces een product dat klaar is voor de markt. Maak snel een afspraak met deze specialist om uw idee te bespreken.

Realiseer uw product via 3D product design

Voor een conceptueel en technisch ontwerp van uw nieuw product gaat u naar IDnA. Daarbij wordt er altijd een 3D design gemaakt van uw product. Zo checkt u de harmonie tussen de techniek en de esthetiek. Bovendien krijgt u diverse versies aan de hand van resultaten uit de sterkteanalyses en testopstellingen. Zo heeft u een tastbaar resultaat. Wilt u graag samenwerken met een partij die nadenkt over iedere stap van het realisatieproces? En wilt u graag strategisch advies inzake product innovatie? Vraag dan naar de mogelijkheden bij IDnA.