Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Betonplaten kopen doet u bij de specialist in Opheusden

De Keij Betonplaten & Keerwanden is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in de verkoop van betonplaten en keerwanden. Maar hiermee is nog niet alles gezegd. Want wist u dat er allerlei verschillende soorten betonplaten zijn? Zo zijn er hoogwaardige stelconplaten, die door hun gebezemde toplaag beschikken over extra veel grip. Wanneer u betonplaten zoals stelconplaten wilt kopen, doet u dit bij De Keij tegen een schappelijke prijs. Stelconplaten zijn bij deze specialist verkrijgbaar in diktes van 14, 16, 20 en 25 centimeter. De platen zijn 2 meter lang en een meter breed. De stelconplaten zijn zeer sterk en kunnen tot 25 ton aslast aan, en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Kies uit het ruime aanbod betonplaten

Ook wanneer u andere soorten betonplaten wilt kopen, bent u bij De Keij Betonplaten & Keerwanden aan het juiste adres. Deze zijn verkrijgbaar in de standaard rechthoekige vorm, maar er zijn ook vierkante betonplaten beschikbaar. Verder heeft u keuze uit verschillende formaten, zoals 80 x 120 centimeter, 350 x 120 centimeter of 200 x 150 centimeter. De betonplaten en stelconplaten zijn ideaal om te kopen wanneer u bijvoorbeeld een zandweg of zandpad wilt bestraten voor een vriendelijke prijs. De platen zijn ook voor allerlei andere doeleinden te gebruiken.

Ook voor industrieel gebruik

Wanneer u stelconplaten of betonplaten wilt kopen voor industrieel gebruik, dan kunt u bij De Keij Betonplaten & Keerwanden terecht. Zo heeft dit gespecialiseerde bedrijf speciale oplossingen voor agrarische bedrijven. Maar ze leveren aan nog veel meer branches. Topkwaliteit staat hierbij altijd voorop. Doordat men in bulk inkoopt, kan men altijd betonplaten zoals stelconplaten aanbieden voor een scherpe prijs. Wilt u nadat u betonplaten of stelconplaten bent gaan kopen ook hulp bij het plaatsen van de platen? Ook hiervoor kunt u bij De Keij aankloppen. Zij beschikken over de juiste machines voor het professioneel egaliseren van de ondergrond en het plaatsen van de platen.