Belinda web
Dienstverlening

Een waardebepaling aanvragen bij dé VvE-verzekeringsexpert in Almere

In sommige gevallen is de herbouwwaardemeter niet voldoende voor het aanvragen van een opstalverzekering binnen de Verenging van Eigenaars. Bijvoorbeeld wanneer het te verzekeren pand vooral voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt of wanneer de maatschappij alleen een verzekering afsluit met een waardebepaling. Als u een waardebepaling wilt aanvragen, dan kunt u terecht bij een gespecialiseerd verzekeringskantoor in Almere: VVEBeterverzekerd. Dit kantoor begeleidt u van begin tot eind in de aanvraag van deze bepaling. Vervolgens helpt het vaste team u – indien gewenst – met persoonlijk advies over de juiste verzekeringen voor uw VvE en het overzetten van de verzekeringen bij verschillende maatschappijen. Ontdek de mogelijkheden!

De verschillende verzekeringen die van toepassing zijn op de Verenging van Eigenaars

Het aanvragen van een waardebepaling voor uw pand in Almere is alleen nodig voor de verplichte opstalverzekering. Het te verzekeren bedrag wordt namelijk vastgesteld op basis van de huidige verkoopwaarde van het pand waar u bestuurder van bent. Het is belangrijk dat deze waarde juist is, omdat u zo geen risico loopt op onder- of oververzekering. Mocht uw pand schade oplopen, dan bent u verzekerd dat de maatschappij de juiste som uitkeert. De waardebepaling wordt vastgesteld door een ervaren taxateur. VVEBeterverzekerd brengt u in contact met deze taxateur nadat u het opdrachtformulier heeft ingevuld. Wenst u ook meer advies over de overige verzekeringen die van toepassing kunnen zijn op de VvE? Dan vertellen de medewerkers u bijvoorbeeld graag meer over de:

  • (Verplichte) aansprakelijkheidsverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Milieuverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Glasverzekering

Voor kleine en grote VvE’s

VVEBeterverzekerd uit Almere helpt zowel kleine als grote VvE’s met het aanvragen van de waardebepaling of een van de andere diensten. Zo kunnen bestuurders zich richten op hun corebusiness. U kunt bovendien rekenen op onafhankelijke bemiddeling. Bent u benieuwd wat deze VvE-verzekeringsexpert voor u kan betekenen? Neem dan contact met het kantoor op via de contactgegevens op de website.

https://www.vvebeterverzekerd.nl/

Gerelateerde artikelen

Taxi in Eindhoven nodig? Zoek niet verder!

Kies voor een prachtige keuken op maat

De afgelegde weg van een gespecialiseerd transportbedrijf in Nijmegen