Belinda web
Image default
Dienstverlening

Een schuifdeurkast als efficiënte opbergplaats

Een schuifdeurkast is een efficiënte plek om uw spullen in op te bergen op plaatsen waar weinig ruimte is, bijvoorbeeld onder een schuin dak op zolder. Op zulke plaatsen ontstaat vaak loze ruimte waar u niets mee kunt doen. Door het laten plaatsen van een schuifdeurkast kunt u deze ruimte echter op een efficiënte manier gebruiken. Er worden onder uw schuine dak schuifdeuren geplaatst, die soepel te openen en sluiten zijn door de soepele geleiders die op het plafond en de vloer worden gemonteerd. Zo heeft u een nette opbergplaats die eenvoudig te openen en te sluiten is.

De droom van iedere vrouw: een inloopkast

Welke vrouw droomt er nu niet van: een inloopkast? U denkt wellicht dat deze droom alleen uit kan komen voor rijke vrouwen die in een groot huis wonen, maar een inloopkast is eenvoudiger te realiseren is dan u denkt. U hoeft maar een klein beetje ruimte over te hebben in een kamer die (deels) afgesloten kan worden door schuifdeuren. Deze deuren worden dan geplaatst in geleiders die op de vloer en het plafond gemonteerd worden. Op deze manier wordt een schuifkast gecreëerd die als inloopkast kan dienen. Deze schuifdeuren kunnen worden gemaakt van diverse materialen. Kiest u voor glas, dat een ruimtelijk effect geeft? Of wilt u uw spullen netjes opbergen achter deuren waar u niet doorheen kunt kijken? Schuifkast.nl kan het allemaal leveren. Zo heeft u een schuifkast die fungeert als inloopkast.

Ook voor op kantoor

Een schuifdeurkast hoeft niet te fungeren als kast. Ook andere toepassingen van een schuifkast zijn mogelijk, bijvoorbeeld op kantoor. Door het plaatsen van schuifdeuren in een kantoorruimte wordt een afgesloten werkruimte gecreëerd. Deze is ideaal om ongestoord in te vergaderen of juist om rustig in verder te werken terwijl collega’s belangrijke knopen doorhakken tijdens een overleg. Door het plaatsen van schuifdeuren in soepele geleiders op de vloer en het plafond is dit zeer eenvoudig te realiseren.