Belinda web
Image default
Dienstverlening

Laserontharing: de belangrijkste voordelen

Laserontharing: de belangrijkste voordelen

Elke vrouw wil er goed uitzien, zich vrouwelijk voelen en er op haar best uitzien. Naast de verzorging van hun huid, gewicht of haar, besteden zij ook veel tijd aan de bestrijding van ongewenst haar op verschillende delen van hun lichaam.

Wat als u zou kunnen profiteren van de voordelen van laserontharing en voor lange tijd van het “probleem” af zou zijn? Verleidelijk en zeker de meeste vrouwen zouden onmiddellijk beslissen. Hieronder presenteren wij enkele voordelen van deze methode. Bekijk ze!

 

Wat is laser ontharing

Eenvoudiger gezegd: laserontharing is een behandeling met een lichtstraal. De lichtstraal dringt diep genoeg in de huid door om de haarbol te vernietigen, zodat deze voor lange tijd permanent kan worden verwijderd.

De lichtbundel, dat wil zeggen de laser, moet de juiste parameters hebben voor het huidtype, het haartype en de huidconditie.

Daarom is een grondig gesprek altijd noodzakelijk voor of tijdens het eerste bezoek aan de salon. Er zijn bepaalde voorwaarden waaraan moet worden voldaan voor laserontharing. Het wordt aanbevolen de behandelde huid ongeveer een maand voor de behandeling niet te bruinen en geen preparaten te gebruiken met retinol, vitamine A en C, of met isotretinoïne of fruitzuren.

Eenvoudig gezegd wordt de lichtstraal die door de laser wordt uitgezonden, geabsorbeerd door melanine, d.w.z. de kleurstof die in de haarbol aanwezig is. De laser wordt omgezet in thermische energie. De behandeling is niet pijnlijk, hoewel ze een branderig of prikkend gevoel kan veroorzaken, en de huid na de behandeling is gedurende 2 tot 4 dagen geïrriteerd.

 

Voordelen van laserontharing

– Met permanente ontharing kunt u afrekenen met ongewenst haar op een bepaald deel van het lichaam;

– Het is een snelle procedure – u heeft maximaal een paar minuten nodig om hem uit te voeren;

– Dankzij de behandeling kunt u geld besparen op andere ontharingsbehandelingen – hoewel de prijs van laserontharing niet laag is, geeft de behandeling langdurige en zelfs permanente resultaten;

– De behandeling is comfortabel en pijnloos – vooral als u uw huid goed voorbereidt;

– Een huid die altijd glad en mooi is 

– Een spontane vakantie of een feestje zal niet langer worden geassocieerd met het werk van thuis ontharen en in-effectieve methoden.

Ook de geneeskrachtige, en niet alleen cosmetische, werking is een groot voordeel. Wat we hier bedoelen is dat laserontharing problemen zoals folliculitis of ingegroeide haren helpt te elimineren.

Het is een ideale keuze voor mensen die met deze problemen worstelen en die bovendien geen contra-indicaties hebben voor het gebruik van lasers.