Belinda web
Image default
Dienstverlening

Houtboor kopen?

Bent u op zoek naar een degelijke houtboor die lang meegaat? Kijk dan eens op de website van technischeprodukten.nl. Wij hebben namelijk niet alleen producten voor klussen als verlijmen en afdichten, maar ook producten voor ander soort klussen. Wij hebben bijvoorbeeld een groot assortiment boren in allerlei verschillende uitvoeringen. Uiteraard allemaal van hoge kwaliteit. 

Een houtboor koopt u bij technischeprodukten.nl

Voor een houtboor moet u bij technischeprodukten.nl zijn. Wij hebben namelijk niet alleen de beste kwaliteit in huis, maar kunnen u ook nog eens voorzien van uitstekend advies. Onze medewerkers weten enorm veel van klussen en kunnen zowel particulieren als professionals adviseren over onze producten. Onze medewerkers kunnen u dus ook adviseren over de verschillende houtboren in ons assortiment. Wij hebben namelijk wel vijf verschillende varianten, namelijk de speedboren, azore boren, machinale boren, Forstner boren en slangenboren. Elke boor heeft andere eigenschappen. Bepaalde boren zijn meer geschikt voor hardhout, waar andere boren weer meer geschikt zijn voor zachte materialen. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Laat het ons dan weten. Wij voorzien u graag van advies. Daarnaast zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van onze producten voor de bouw en industrie. Dus mist u een product waarvan u denkt dat het niet mag ontbreken in ons assortiment? Stuur ons dan een bericht, dan gaan wij hier achteraan. 

Specialistische producten

Technischeprodukten.nl heeft kennis over enorm veel verschillende producten op het gebied van klussen, maar vooral op het gebied van lijmen, afdichten, reinigen, smeren en ontvetten mogen wij ons specialist noemen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en blijven ons nog steeds iedere dag ontwikkelen. Wij streven ernaar om onze kennis en vakmanschap op u over te brengen. Door goed te kijken en te luisteren naar vragen uit de markt hebben wij inmiddels echter ook voor andere marktsegmenten een uitgebreid assortiment kunnen ontwikkelen. 

Goed geprijsd

Onze producten zijn uitstekend geprijsd. Door onze rechtstreekse contacten met fabrikanten en leveranciers hebben wij de prijzen laag kunnen houden. Bestelt u bij ons uw producten, dan profiteert u van uitstekende technische kennis, snelle respons op uw vragen, advies op maat en een snelle levering! Dat is de service van technischeprodukten.nl.