Belinda web
Image default
Eten en drinken

Een pauze van de drukke stad in dit restaurant in de buurt van Kijkduin

Als u op het terras van Taverne Meer & Bosch zit, vergeet u dat u zich in de stad bevindt. Het is een restaurant dat vlak bij Kijkduin gelegen is, maar daar merkt u op het terras weinig van. Want u bevindt zich in een park met eeuwenoude bomen, bij een zeventiende-eeuwse boerderij die op het landgoed van een baronesse stond en bent omringd door natuur en geschiedenis. Bent u in de buurt van Den Haag en op zoek naar een schitterende locatie voor een etentje, dan is dit restaurant in de buurt van Kijkduin een echte aanrader.

Geschikt voor elke gelegenheid

Als u van plan bent om bij dit restaurant in de omgeving van Kijkduin wat te eten, vergeet dan niet om even van tevoren te reserveren. U kunt dan plaatsnemen aan een intiem diner voor twee, deelnemen aan een buffet of vaste kaart en u kunt een plek reserveren voor een high-tea. Het restaurant nabij Kijkduin is ook een trouwlocatie in Den Haag. Dat is voor u erg gemakkelijk, want u doet de ceremonie en het feest dan op één plaats. Aan schitterende locaties voor uw trouwfoto’s is er dan ook geen tekort. Viert u een huwelijksjubileum, een verjaardag of wilt u een passende locatie voor een uitvaart? Ook dan staan de besloten zalen van Taverne Meer & Bosch tot uw beschikking. U en uw gasten worden er volledig in de watten gelegd en dat zorgt voor een onvergetelijke avond.

Ontdek de wijnzolder

Een laatste kenmerk van dit al indrukwekkende restaurant vlak bij Kijkduin is dat het een enorme wijnzolder heeft waar 8000 flessen wijn klaarliggen om gedronken te worden. Binnen is de temperatuur altijd 13 graden Celsius en de luchtvochtigheid 60 tot 70 procent. De wijn wordt dus in perfecte omstandigheden bewaard en dat proeft u. Na uw bezoek gaat u uitgerust en met een volle maag weer de drukte van Den Haag in.

https://www.meerenbosch.nl/