Belinda web
Image default
Kinderen

De mooiste wenskaarten nu bij Kaartcollectie

Woezel en Pip: de leukste vriendjes voor kinderen

Woezel en pip zijn de liefste, leukste en beste hondjes in de wereld! Ze beleven hun avonturen in de tovertuin, samen met Buurpoes, Molletje en Vlindertje. Met Tante Perenboom en de Wijze Varen is gelukkig altijd iemand die een oogje in het zeil houdt. Leren is ook belangrijk, en daarom krijgen Woezel en Pip altijd les zodat ze meer begrijpen van de wereld. De verhalen van Woezel & Pip bieden een heerlijke belevingswereld voor kinderen. Het zijn verhalen met een ontdekkingsreis naar nieuwe kennis en waar iedereen lekker zichzelf kan zijn en waar iedereen welkom is. Voor liefhebbers van Woezel en Pip, zijn er nu ook de super schattige geboortekaartjes te koop bij Kaartcollectie! Ontdek het in onze webshop.

Roze en blauwe geboortekaartjes uit de nieuwste collecties

Bij Kaartcollectie zijn we dol op unieke originele geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Wenskaarten die een glimlach bezorgen bij de ontvangen, en waar pappa en mamma trots op zijn dat daarop de geboorte van hun dochter of zoon staat vermeld. Of dat nu is met een leuke print, een dierentuin of de foto van het kind zelf. Alles is mogelijk, omdat je geboortekaartjes helemaal zelf kunt samenstellen. Kaartcollectie is gespecialiseerd in meerdere soorten wenskaarten. Zo verkopen wij in onze webshop;

 • Geboortekaarten
 • Jubileumkaarten
 • Rouwkaarten
 • Trouwkaartjes
 • Uitnodigingskaarten
 • Huwelijksbedankjes

De #1 in Belarto en Buromac wenskaarten

2 zeer bekende en populaire kaartcollecties zijn van de 2 grote uitgeverijen Buromac en Belarto. Ieder jaar weer brengen zijn geweldig nieuwe kaartcollecties uit afgestemd aan de nieuwe trends van nu. Buromac brengt ieder jaar nieuwe kaartjes uit voor;

 • Geboorte
 • Huwelijk
 • Creatief
 • Rouw
 • Kerst
 • Feest

Kaartcollectie verkoopt de collecties van beide merken. We krijgen altijd de nieuwe kaarten als eerste binnen zodat je kunt profiteren van de nieuwste modellen. Buromac biedt een ruime keuze aan huwelijkskaarten. Met een achtergrond in de grafische uitgeverij gespecialiseerd in familiedrukwerk staan hun huwelijksaankondigingen toch wel bekend als één van de meeste bekende. Kies uit origineel en hip, trendy zwart‑wit of een luxe trouwkaart gemaakt van felgekleurd papier met een moderne look.

Belarto geboortekaartjes

Belarto vindt dat iedere geboorte van een kindje een bijzonder moment is. Voor originele Belarto geboortekaartjes ben je bij Kaartcollectie aan het juiste adres. We verkopen de nieuwste uitgebreide collectie van hippe, stoere en klassieke ontwerpen. Bij het bestellen van een belarto geboortekaartje kun je de teksten aanpassen en gebruik maken van verschillende kleuren en lettertypes. Ook kun je mooie bijpassende enveloppen bestellen in meerdere kleuren. Zo kun je alles helemaal naar wens bestellen.

Hoe kun je online wenskaarten bestellen

De keuze op onze webshop is ruim en de collecties zijn van de beste kwaliteit. We hebben bestellen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Elke kaart op onze webshop is met 1 klik te bestellen in de gewenste aantal. Tijdens het bestellen kun je het aantal doorgeven, aangeven welke kleur enveloppen je wilt, welke tekst erbij moet en of je de enveloppen vooraf al geleverd wilt hebben. Ook kun je een proefsample pér kaart bestellen voor slechts €1,- We sturen het kaartje naar je op, zodat je een ged beeld hebt van het uiteindelijke resultaat. Tot slot verzenden wij onze bestellingen GRATIS in Nederland! Maak online je keuze uit onze enorme collectie kaarten van de beste kwaliteit. Bestellen is zeer eenvoudig. Kijk bijvoorbeeld bij onze collecties van hippe geboortekaartjes, klassieke geboortekaartjes, originele trouwkaarten of bijzondere trouwkaarten. Wanneer je de collectie bekijkt, klik je eenvoudig in het menu jouw eigen wensen aan om gerichter te kunnen zoeken.

https://www.kaartcollectie.nl