Belinda web
Image default
Dienstverlening

Haal de mooiste snijbloemen bij deze groothandel

Bent u op zoek naar een snijbloemen groothandel? Bij Van de Werken Lisianthus BV haalt u bloemen van goede kwaliteit. Dit bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring met het kweken en verkopen van snijbloemen en kan hierdoor voor prachtige bloemen zorgen. Als u grote aantallen snijbloemen wilt inkopen, kunt u hier makkelijk terecht voor de bloemen die u wilt. De bloemsoort die hier groeit en verkocht wordt, heet de lisianthus. Dit is een charmant bloempje dat mooi in boeketten past.

De lisianthus

De Lisianthus is een vrolijke snijbloemsoort die prachtig in verschillende soorten bossen of boeketten past, of het nu een monobos is of een bruidswerk. De bloemen groeien gedurende tien weken en krijgen hierbij hele goede zorg. Zo wordt ervoor gezorgd dat de stulpjes uitgroeien tot mooie bloemen. Aangezien Van de Werken Lisianthus BV zich exclusief op de lisianthus richt, kunt u erop vertrouwen dat ze weten hoe ze deze bloem het beste kunnen kweken.

Snijbloemen in verschillende kleuren

De snijbloemen van Van de Werken Lisianthus BV komen in negen verschillende kleuren. Voorbeelden van specifieke kleuren zijn Claire Light Pink, Piccolo Red en Excaliber White. Deze specifieke snijbloemen groothandel heeft veel ervaring met de mooie Piccolo-serie. Deze bloemen zijn ideaal voor een boeket of bloemstuk. De kleuren kiest u zelf, gebaseerd op uw eigen voorkeur. Op de website van Van de Werken Lisianthus BV kunt u foto’s zien van de verschillende kleuren bloemen. 

Het transport van de bloemen

Elke avond transporteert Van de Werken Lisianthus BV hun bloemen in eigen vrachtwagens. Doordat ze hun eigen wagens gebruiken, kunnen ze garanderen dat de bloemen veilig vervoerd worden. Zo blijft de kwaliteit goed en raken de bloemen niet beschadigd. Dagelijks rijdt de chauffeur van het bedrijf de snijbloemen richting verschillende groothandels. Lijkt u dit ook wat? U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie.

https://vdwerkenlisianthus.nl/