Belinda web
Image default
Woning en Tuin

Wilt u een groen dak zelf aanleggen?

U heeft besloten dat u graag een groen dak wilt plaatsen, maar weet niet goed of u die zelf aan wil leggen? Dat kan gebeuren! Bij NatureGreen adviseren we onze klanten over het algemeen om het groen dak zelf aanleggen. Het is namelijk erg makkelijk om te doen en kost niet zoveel tijd. Met behulp van onze instructievideos en door vragen te stellen aan onze adviseurs kan het bijna niet fout gaan!

 

Wanneer groen dak aanleggen?

We krijgen vraag van klanten de vraag wanneer ze het beste het groen dak aan kunnen leggen. Het antwoord hier op is simpel: dat kan gedurende het hele jaar! Wel hebben sommige seizoenen voordelen ten opzichte van andere seizoenen. Zo zijn de lente en de herfst het populairst, omdat u zich dan geen zorgen hoeft te maken om droogte of vorst. Ook regent het in deze seizoenen het meest waardoor het sedum goed de kans krijgt om te groeien en sterk te worden.

 

Groen dak laten leggen

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen het groen te laten leggen. Hoewel u dan wel kosten kwijt bent, weet u wel zeker dat het helemaal goed gebeurd. Zeker wanneer u niet zoveel tijd heeft of zelf niet het dak op wil kan dit een uitkomst zijn. Twijfelt u? Zij kunnen u verder helpen met het maken van een keuze die bij u past!

 

Nog vragen? Ga met ons in gesprek!

Heeft u nog vragen? Ga dan met ons in gesprek! Bij NatureGreen bent u altijd verzekerd van een dak van kwaliteit. Wij halen onze sedum namelijk vers van het land en bezorgen deze met onze eigen bezorgservice.