Belinda web
Image default
Woning en Tuin

Snelbeton, zonder mengen

Snelbeton is een ideaal hulpmiddel voor kleinere klussen, waarbij het handig is wanneer beton snel moet harden. Denk aan klussen in de tuin, zoals het verankeren van palen. 

Objecten verankeren met snelbeton

Snelbeton hoeft niet eerst aangemaakt te worden zoals bij gewoon beton het geval is. Zodra u een paal, of hek, of ander object in de grond wilt verankeren (als het ware een ‘betonvoet’ wilt geven), graaft u een gat uit waarbij u ruimt overlaat rondom de poot voor de verankering. U giet water in dit gat, waarna u het snelbeton toevoegt in dezelfde hoeveelheid als het water. Na dit proces tilt u even de poot van het object op, zodat de betonmortel zich goed kan verspreiden. Is dit eenmaal gebeurt dan controleert u of er nog droge stukken beton aanwezig zijn; deze kunt u besproeien met een spuit. Klop hierna vervolgens even op het geheel om de mogelijk overgbleven lucht uit de massa te verwijderen.

Laat het object overigens niet direct los, wacht hier enkele minuten mee. Na dit proces is de betonmortel na circa 15 minuten uitgehard en staat uw object verankerd. 

Snelbeton is een onmisbaar onderdeel voor kleine bouwprojecten, waarbij u als particulier op velerlei wijze direct zelf aan de slag kunt. 

Snelbeton bestellen

Snelbeton kunt u het beste online bestellen; zodra een zak maar een miniscuul gaatje kent kan er poeder ontsnappen, waardoor dit stofvlekken nalaat in de auto. Daarbij komt dat de zakken niet bepaald lichtgewichten zijn. Bestellen is net zo voordelig, of soms zelfs voordeliger dan kopen in de winkel. 

Bij betonspeciaalzaak ‘Betondingen.nl‘ kunt u direct snelbeton aanschaffen wat per 25 kg verkocht wordt. Grotere hoeveelheden zijn lastig te verplaatsen, waardoor de hoeveelheid tot 25 kg. blijft beperkt. 

Hebt u meer informatie nodig voor de vele toepassingen die u kunt uitvoeren met snelbeton? Aarzel dan niet en neem snel contact op met het team van Betondingen.nl

https://www.betondingen.nl/snelbeton.html