Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn uw verwachtingen bij het kopen van een speeltuin?

Wilt u graag een speeltuin kopen in een bepaald thema? Dan gaat u naar Ameco Playgrounds voor een ontwerp op maat van uw speeltoestellen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het realiseren van indoor en outdoor speeltuinen. Het ontwerp van uw speeltoestellen voldoet altijd aan alle veiligheidsnormen. Tijdens het ontwerpproces wordt er gekeken naar de mogelijkheden van uw locatie. Daarbij wordt uw speeltuin vervaardigd in een fabriek in België en vervolgens op uw locatie geïnstalleerd. U bent hierbij altijd verzekerd van een stipte levering. De speeltoestellen bestaan altijd uit onderhoudsvriendelijke materialen. Maak daarom een afspraak bij deze specialist voor het ontwerp op maat van uw speeltoestellen.

Welke soort speeltoestellen wilt u laten plaatsen?

Bij het kopen van een speeltuin, is het belangrijk om na te denken over de samenstelling ervan. In het aanbod van Ameco Playgrounds vindt u een ruim assortiment aan speeltoestellen. Wilt u uw speeltuin uitbreiden met een glijbaan, ballenbak, blokkenzone, leuke pamperzone, klimwand of ander speeltoestel? Dan zet deze specialist uw ideeën graag om in een ontwerp op maat. Daarbij bent u bij deze specialist verzekerd van speeltoestellen met minimale onderhouds- en servicekosten. Hierdoor houdt u geld over, dat u misschien wel kunt gebruiken bij de uitbreiding van uw indoorspeeltuin.

Laat kinderen spelenderwijs leren

Jonge kinderen leren het meest al spelenderwijs. Daarom is het een goed idee om te investeren in educatieve speeltoestellen voor uw speeltuin. Bij Ameco Playgrounds kunt u terecht voor het kopen van alle componenten van een educatieve speeltuin. Zo kunt u hier een leuke pamperzone laten ontwerpen, waarbij de interactie tussen kinderen en ouders optimaal is. Wilt u graag een brede groep kinderen bereiken? Maak dan een afspraak bij Ameco Playgrounds om al uw plannen te bespreken en uw speeltuin te realiseren. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding.