Belinda web
Image default
Aanbiedingen

EPDM lijm kopen bij EPDM Tigt

EPDM lijm kopen bij EPDM Tigt

Heeft u een EPDM dak of overweegt u er een te plaatsen? Dan is deze blog iets voor jou. In deze blog vertellen we je meer over waarom EPDM-daken goed zijn en waarom je ook zou moeten overwegen om over te stappen op EPDM-daken. Bent u benieuwd of een EPDM dak iets voor u is en hoe u eraan kunt komen. Of ben je benieuwd hoe je dak wordt gelegd, dan is deze blog iets voor jou! Dus lees snel.

 

Voordelen van EPDM-daken

We gaan dieper in op de verschillende voordelen van EPDM-daken en wat ze voor u betekenen. Het grootste voordeel van EPDM daken is dat ze een levensduur hebben van meer dan 50 jaar. Ook wordt de kwaliteit van het dak niet aangetast door UV-straling of regen. Kortom, weersomstandigheden hebben geen invloed op de mate waarin de kwaliteitsintegriteit behouden blijft. Omdat het dak grotendeels uit één stuk wordt gesneden en geïnstalleerd, kunt u er ook zeker van zijn dat het dak volledig waterdicht is. Hierdoor liep er geen water door het dak en lekte het dak niet. Zo weet je zeker dat jij en je spullen ook bij storm altijd droog blijven. Soms is het nodig om het dak in meerdere delen te verdelen. Dan kunt u beter echt EPDM kopen. Zo weet je zeker dat het dak netjes en waterdicht blijft. EPDM lijm kopen doet u bij EPDM Tigt.

 

EPDM dak

Hier is wat extra info: EPDM is eigenlijk slechts de initialen die staan ​​voor de samenstellende stoffen: ethyleen, propyleen, dienen en monomeren. Het werkt goed als dakbedekking omdat het volledig waterdicht is en van zeer goede kwaliteit. Zeker voor de geboden prijs. Bent u benieuwd of een EPDM dak iets voor u is? Kijk dan op de website van EPDM Tigt.

https://www.epdm-tigt.nl/