Belinda web
Verbouwen

Waarom een directiekeet nuttig is in de bouw

Ze zijn op elke bouwplaats te zien: Directieketen. Dit soort units wordt multifunctioneel ingezet als kantoorruimte voor het management, maar heeft ook diverse andere functies.

 
Wat maakt het gebruik van een directiekeet in de bouw of in andere bedrijfssectoren zo nuttig?

Flexibiliteit ten top

Een groot pluspunt van een unit op de bouwplaats is het feit dat je als aannemer erg flexibel bent. Je kunt het unit gebruiken als kantoorruimte tijdens een kleiner of groter bouwproject. Maar de units zijn ook flexibel in te zetten als schaftkeet, als ze voorzien zijn van een keuken en toilet, en plek om met jouw collega’s te vergaderen, te schuilen voor de regen en na te praten over de werkdag. Verder worden directieketen door de extra ruimte die ze te bieden hebben vaak ingezet als een aanvullende opslagplek voor bouwgereedschappen, materiaalopslag, et cetera.

De units zijn uiterst flexibel en kunnen zowel standalone gebruikt worden als uitgebreid met extra schakelunits. Mocht een project groter uitvallen dan geraamd of langer duren dan verwacht, dan kun je hier met een of twee extra aanbouw- of opbouwunits snel op anticiperen.

Onderhoudsarm en duurzaam

Een grote pre van hedendaagse units voor op de bouw, is het feit dat ze tegenwoordig van duurzame, sterke materialen gemaakt zijn die nauwelijks onderhoud nodig hebben. En dat is natuurlijk wel zo prettig, want tijdens bouwprojecten wil je de tijd gebruiken om een klus af te krijgen en niet om je units te onderhouden.

Modellen en formaten in overvloed

Kies je voor een betrouwbare fabrikant en leverancier van bouwunits, dan heb je veel keuze. Zo kun je units creëren die ruimte bieden aan 6-8 personen. Maar ook zijn er grote en uitgebreide unitschakelingen mogelijk die ruimte bieden aan meer dan 40 personen, afhankelijk van de grootte van jouw team. In bijzondere gevallen zijn er ook mogelijkheden tot maatwerk directieketens. Er valt dus genoeg te kiezen als aannemer. Ook qua kleuren en stijlen is er de nodige keuze. Bekijk nu de mogelijkheden met een directiekeet van Brouwer Nijkerk.

 


Gerelateerde artikelen

Kom langs in de groothandel in Leiden voor al je stucbenodigdheden

Vloerverwarming laten leggen in combinatie met een nieuwe vloer

Wonen en werken op een veilige plek dankzij dit asbestbedrijf in Gelderland