Belinda web
Image default
Gezondheid

Van je klachten af door middel van Meditatie

Dit is wat de beste meditatie Nijmegen u te bieden heeft, wij hebben meerder meditatie om van je klachten af te komen. Ons team van specialisten weet alles van lichaam en de geest, en is gefascineerd door de Chinese geneesmethoden. Onze behandelingen zij stress verlichtend en goed voor meerdere klachten. Zo behandelen wij veel mensen met vermoeidheid en hoofdpijn. Maar ook bij spierkrachten en hooikoorts, en mensen met een depressie onze methoden zijn dus voor meerdere dingen goed. We combineren graag onze meditatie met acupunctuur en helpen mensen met paranormale gaven. 

Meditatie bij paranormale gave 

Wij weten alles van de geest en geven lezingen over paranormale gaven, zo kan je veel klachten krijgen als je paranormaal begaafd bent. En kun je er erg vermoeid door raken, en kan het je slopen. Wij leren je om je paranormale gave goed te beheersen en hoe je op de juiste manier met je gave omgaat. Zo krijg je weer meer rust in je leven, en kun je deze gaven ook toepassen bij lezingen of om andere mensen te helpen. Daarnaast kun je zo ook je gave beheersen waardoor jij bepaald wanneer deze wordt geactiveerd, en creëer je zo rust in je lichaam en ben je niet langer angstig.

Meditatie en de Chinese acupunctuur

Onze meditatie behandelingen hebben veel met de geest te maken en een goed energiestroom. Bij acupunctuur plaatsen we hele dunne naaldjes op zenuwen in je lichaam en verbinden deze met elkaar, om zo een goede energiestroom te bereiken. Door deze stroom krijg je een heldere geest waardoor onze meditatie nog beter zijn doel bereikt. Wij combineren graag de Chinese acupunctuur met onze behandelingen, omdat we gewoon merken dat we de behandeling zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren. En wie zien dat het resultaat vele malen beter is dan de meditatie zonder acupunctuur.