Belinda web
Image default
Gezondheid

Maak je eigen toekomst met een vision board (workshop)

Wil jij je doelen bereiken? Je dromen najagen en werkelijkheid laten worden? Creëer dan je eigen toekomst met een vision board. Een cursus of workshop vision board maken helpt je het board te maken die je écht helpt je wensen, dromens en verlangens waar te maken. Want alleen wat plaatjes opplakken werkt natuurliujk niet.

Hoe werkt een vision board?

Met een vision board maak je jouw dromen een soort van concreet. Je zoekt er beelden bij en plakt ze op. Door er steeds naar te kijken zie je dingen na verloop van tijd precies zoals op je board. Met andere woorden, je maakt je eigen realiteit. Je eigen toekomst. En daarin kun je natuurlijk makkelijker realiseren wat je echt wil in het leven.

Waarom een workshop/cursus doen?

Vision boards werken alleen als je het goed doet. Het geeft geen zin om wat plaatjes op te plakken en dan maar af te wachten tot alles als vanzelf op je af komt. Met een cursus of workshop leer je niet alleen hoe je zo’n vision board moet maken volgens een bewezen methode, maar ook handige oefeningen en opdrachten om je doelen helder te krijgen en om het maximale uit je board te halen nadat je hem hebt gemaakt.

Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw dromen te realiseren met een vision board!

Online te volgen

Je kunt een cursus vaak gewoon online volgen. In je eigen tempo via een gratis app. Je hoeft je board ook niet aan een docent of andere cursisten te laten zien. Het is helemaal jouw ding. Je hoeft er nieteens creatief voor te zijn. Het belangrijkste is dat je er even een goede setting voor creëert. In een paar uur heb je dan jouw doelen opgeschreven, je vision board gemaakt en ben je klaar om jouw dromen waar te maken!

https://www.visionboardcursus.nl/