Belinda web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Speel het inklaren van uw goederen snel klaar

Het inklaren van goederen is voor veel ondernemingen een erg kostbare en tijdrovende bezigheid. Of de goederen die u importeert nu groot of klein zijn, u wilt het liefste dat het proces zo vlot mogelijk verloopt zonder al te veel poespas. Maak daarom gebruik van de expertise van een gerenommeerde douane expediteur. Hiermee wordt niet alleen het inklaren van uw goederen op adequate wijze geregeld, maar ook het transport van uw goederen of de afhandeling van douanezaken behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor zeker eens contact op met Hemetex B.V., dé specialist in de internationale expeditie van uw goederen.

Voorkom extra kosten en neem expertise bij de arm

Het inklaren van goederen is verplicht wanneer u goederen invoert naar de Europese Unie. Het betekent simpelweg dat u invoerrechten en andere heffingen over uw goederen moet voldoen. Na de betalingen zijn uw goederen pas vrij voor verhandeling. Het is dus zaak voor uw bedrijfsvoering dat deze inklaring snel en correct verloopt. Wist u namelijk dat u moet betalen voor tijdelijke opslag wanneer de inklaring van uw goederen niet spoedig genoeg verloopt? De specialisten van Hemetex B.V. voorkomen dit door uw zending te voorzien van de juiste douanedocumenten in het elektronische aangiftesysteem. Daarnaast is het voor u alleen maar voordeliger als het proces wordt ingekort, en dat is precies waar de expertise van de douane expediteur van pas komt.

Neem zorgen over de douane weg

De flexibiliteit die u ervaart door het elektronische systeem is werkelijk waar weergaloos. Als ondernemer heeft u geen omkijken naar het inklaren van uw goederen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Wilt u toch graag weten wanneer uw goederen vrijgegeven zijn om de controle te houden? Via het digitale systeem bent u binnen enkele minuten op de hoogte van de status van uw goederen. Dat is wel zo prettig. Neem zeker een keer contact op met de specialisten van Hemetex B.V. als u wilt ondervinden of uw invoerstrategie efficiënter kan op het gebied van werk én kosten. 

http://hemetex.nl