Belinda web
Image default
Dienstverlening

Snel pakketten inpakken met de omsnoeringsmachine

Wist u dat u met een omsnoeringsmachine heel snel uw pakketten verzendklaar kunt maken? Als u regelmatig pakketten verstuurt naar uw klanten dan maakt u zich misschien zorgen of het pakket wel heel aankomt. Vervoerders zijn niet altijd even voorzichtig met de dozen die ze moeten bezorgen. Als u het risico dat een doos vroegtijdig openscheurt zo veel mogelijk wilt beperken dan is een omsnoeringsmachine een uitkomst. Hiermee brengt u in een paar seconden een stevige band om de doos aan zodat deze een stuk beter beschermd is tegen beschadigingen. U kunt hierbij gebruik maken van verschillende maten band, al naar gelang uw voorkeur.

Het aanbrengen van een omsnoeringsband is heel eenvoudig

Als u een omsnoeringsmachine gebruikt hoeft u alleen de doos maar op de juiste manier te plaatsen. Voer de band in de machine in en de rest gaat vanzelf. De band wordt strak om de doos gesnoerd en vast gelast. U kunt overigens zelf instellen hoe strak de band moet worden getrokken. Daarna is de doos klaar om verstuurd te worden. De klant kan na ontvangst de band simpelweg doorknippen om zijn pakket te openen. De meeste omsnoeringsmachines zijn verrijdbaar, u kunt ze dus ook gebruiken als u maar een klein magazijn heeft waar de ruimte efficiënt moet worden benut.

Waar vind ik een omsnoeringsmachine voor een scherpe prijs?

Ook voor omsnoeringsmachines geldt dat u deze heel voordelig online kunt kopen. Bekijk bijvoorbeeld het ruime assortiment van Fixpack Verpakkingstechniek. Wilt u advies over welke machine voor uw situatie het meest passend is dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. U kunt uw bestelling direct online doorgeven, levering gebeurt door een bekwame medewerker die de machine voor u kan installeren en demonstreren. Voor storingen en andere problemen kunt u een beroep doen op de eigen technische dienst. Deze machines zijn overigens zeer onderhoudsarm omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een ketting of een v-snaar.