Belinda web
Image default
Dienstverlening

Heel eenvoudig een monument laten restaureren

Een monument restaureren: de tijd is daar. Oud is goud, maar als het lelijk is, is het fout. Kies daarom voor het restaureren van een monument en herstel het pand in al zijn voormalige schoonheid. Laat de gloriedagen herleven met Bouwbedrijf Quant, dat in heel Zeeland actief is in het restaureren en renoveren van gebouwen. Een monument laten restaureren is vaak eenvoudiger dan je denkt, mits je maar een contract aangaat met de juiste speler. Kies daarom voor lokaal. De werkplaats van het bedrijf vind je in Zierikzee en vanuit daar trekt de ‘karavaan’ heel Zeeland rond. Professionals met talloze jaren ervaring staan aan het roer van dit klassieke familiebedrijf, dat al sinds 1919 bestaat en van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Het vlaggenschip

Eigenaar van Bouwbedrijf Quant is op dit moment Dick Quant. Het was zijn grootvader Dingeman die het bouwbedrijf oprichtte. Het stokje is sindsdien steeds van generatie op generatie overgegeven. Inmiddels wordt er alweer een vierde generatie klaargestoomd om op een dag het roer van het vlaggenschip over te nemen. Dus overweeg je een monument te laten restaureren, wacht dan niet en vraag gelijk een offerte aan om te zien wat mogelijk is. Het bedrijf – dat zelf ruim 100 jaar oud is – heeft zelf inmiddels ook monumentstatus verdiend. Toch is nog altijd bij de tijd en maakt het van de allernieuwste technieken gebruik. Of je nu een monument laat restaureren of renoveren: jouw wens wordt werkelijkheid. Er wordt zowel naar de functionaliteit als het esthetische plaatje gekeken.

Renovatie een uitdaging?

Nieuwbouw en renovatie zijn twee verschillende takken van sport: het gaat om iets van de grond opbouwen en iets in ere herstellen. Bij renoveren ben je veel meer bezig met denken vanuit het verleden en vanuit wat er al is. Een monument restaureren gaat nog verder: je bent niet alleen bezig met wat er is, maar probeert de originele uitvoering zo goed mogelijk te herstellen.

https://www.bouwbedrijfquant.nl/