Belinda web
Image default
Woning en Tuin

Raamdecoratie voor de keuken die je gasten zullen verbazen

Als het hart van het huis trekken keukens veel volk aan. Terwijl we onze aandacht richten op andere seizoensgebonden “moetjes”- paastakken maken, paaseieren verstoppen, onze feesttafels dekken- vergeten we vaak de ruimte waar we de meeste tijd doorbrengen, de keuken. Maak van je keuken de vrolijkste spil voor vrienden en familie met functionele en stijlvolle raambekleding voor de keuken.

‘Het is het seizoen om een statement te maken! Kunststof jaloezieën brengen de tijdloze aantrekkingskracht van echt houten jaloezieën in huis, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Van duurzame, vochtbestendige kunststof jaloezieën die praktisch zijn in keukens en andere kamers met een hoge vochtigheidsgraad, tot aluminium jaloezieën voor dat spot-on styling accent, zetten jaloezieën van imitatiehout de norm wanneer duurzaamheid en mode het meest tellen.

Maak je keuken deze feestdagen vrolijk en helder met rolgordijnen! Laat zacht, natuurlijk licht in je keuken binnen, terwijl je toch privacy behoudt. Met een ruime keuze aan stof soorten, van transparant, tot lichtdoorlatend, tot verduisterend, kun je met plisségordijnen met een honingraat plooi het natuurlijke licht naar je hand zetten. En een ruime keuze aan de nieuwste stoffen en kleuren zorgen voor een perfecte combinatie met je keukendecor.

Voor shutters die een indrukwekkende duurzaamheid en verfijnde elegantie bieden, zul je de kenmerken en stijl die standaard bij onze composiet shutters horen op prijs stellen. Ze zijn bestand tegen gebieden met een hoge luchtvochtigheid en zijn dankzij hun synthetische materialen effectief bestand tegen verbleken en barsten. Je gasten zullen dol zijn op de aanblik van deze mooie luiken!

Er is geen betere plaats dan de keuken tijdens de feestdagen! Geef je keuken de upgrade die ze verdient met nieuwe vouwgordijnen. Ze laten je de versmolten elegantie ervaren van gordijnen en vitrages die even praktisch als mooi zijn. Kies uit elegante stoffen in een grote variëteit van strepen, zijde, patronen, waaronder verschillende die helpen om het licht beter te filteren.

Voeg meer vreugde en vrolijkheid toe aan je huis met nieuwe keuken raambekleding! Onze collectie rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen helpt je het hart van je huis vakantie-klaar te maken.

 

https://www.raamdecoratie.com