Belinda web
Image default
Dienstverlening

Ontvang professionele hulp bij een bodemsaneringsproject bij deze expert

Wanneer u nadenkt over het laten uitvoeren van een bodemsaneringsproject voor uw terrein dan zult u wellicht interesse hebben in de dienstverlening van Santerra. Dit bedrijf specialiseert zich in de bodemsanering van verontreinigde terreinen. Santerra koopt zelf verontreinigde terreinen aan, maar kan u ook van dienst zijn met een sanering van de bodem alvorens u het terrein ter verkoop aanbiedt. In dit laatste geval neemt Santerra alle saneringswerkzaamheden op zich en zorgt het bedrijf er tevens voor dat u het benodigde bodemattest ontvangt. Zo weet u zeker dat de verkoop van het terrein zonder verrassingen zal verlopen.

De uitvoering van uw bodemsaneringsproject

Kiest u voor Santerra als uw partner voor uw bodemsaneringsproject, dan gaan de professionals van dit bedrijf voor u aan de slag met diverse saneringstechnieken. Hierbij wordt een onderscheiding gemaakt tussen ex situ technieken en in situ technieken. Bodemluchtextractie, striptorens, actieve koolfilters en grondwaterbehandeling vallen onder de in situ technieken die toegepast kunnen worden. Ontgraven en aanvullen en sloop en volledige opkuis vallen onder ex situ technieken. De professionals van Santerra zijn bedreven in alle varianten en zullen u het gehele bodemsaneringsproject uit handen nemen. Daarbij wordt de uitvoering van bodemsaneringswerken gedaan met behulp van het Achilles Certificaat.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Santerra specifiek voor uw terrein kan betekenen of wilt u meer informatie ontvangen over de diverse technieken die tijdens een bodemsaneringsproject toegepast kunnen worden? Aanvullende informatie en contactgegevens kunt u inzien op de website van Santerra. Daarbij vindt u eveneens een overzicht van gerealiseerde projecten en de verdere dienstverlening die Santerra aanbiedt. Zo kunt u niet alleen bij dit bedrijf terecht voor bodemsaneringswerken maar ook voor de professionele sanering van uw tank. U kunt dus met diverse vervuilingsproblemen terecht bij deze saneerder. Verder kunnen de professionals van Santerra ook bodemonderzoeken en bodemanalyses voor u uitvoeren.

https://www.santerra.be/