Belinda web
Image default
Dienstverlening

Kies voor een prachtige keuken op maat

Een keuken op maat bij Welles Interieurprojecten biedt u alles waar u maar om zult wensen. Ongeacht hoe u uw keuken geplaatst wilt hebben, met maatwerk wordt alles mogelijk. Zelfs in ruimtes waar standaardmodel- keukens niet passen, wordt het mogelijk om de keuken helemaal passend en functioneel te krijgen. Een kant-en-klaar bouwpakket mag dan niet toereikend zijn, toch kunt u uw voordeel doen met een keuken op maat. Onpraktische tussenruimtes en onlogische looproutes kunnen zo gemakkelijk worden opgevuld en weerlegd, waardoor uw keuken een unieke uitstraling krijgt en is voorzien van alle gemakken. Zo wordt de keuken weer een plek waar iedereen samenkomt en waar heerlijke gerechten kunnen worden bereid in het gezelschap van familieleden en vrienden.

Uw keuken op maat vormgeven

Keukens op maat maken het mogelijk om alle onderdelen en functionaliteiten geheel af te stemmen op uw behoeften. Complete keukens kunnen zo met precisie worden vormgegeven, waarbij aandacht wordt besteed aan een goede afwerking van inbouwkasten, aanrechtbladen, kookeilanden en het toevoegen van de modernste apparatuur. De keuken wordt geheel ontworpen met de wensen van de klant in gedachten, waarbij kan worden gevarieerd tussen strakke of klassieke stijlen. Geen enkele keuken wordt zo hetzelfde, dus u kunt altijd rekenen op een unieke uitstraling. Uiteraard kunt u zelf uw wensen aangeven en wordt het ontwerp door vaklieden verder uitgedacht en uitgevoerd. U hebt hier zelf verder geen omkijken naar, maar kunt wel optimaal genieten van zowel een praktische als stijlvolle keuken.

Keukens naar wens

Een keuken op maat zorgt ervoor dat alle ruimte in uw keuken optimaal benut wordt. Zo vermijdt u dat er open tussenruimtes ontstaan, waar zich etensresten kunnen verzamelen. Onhygiënische plekjes zijn met keukens op maat voorgoed naar het verleden verbannen, aangezien alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. De keuken zal met precisiewerk worden geplaatst, doordat alles door vaklieden wordt opgemeten, ontworpen en gefabriceerd. Ook de plaatsing zal zorgvuldig worden uitgevoerd, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe keuken.

https://www.wellesinterieurprojecten.nl/