Belinda web
Image default
Bedrijven

Ontspannen vergaderen in de buurt van Breda en Tilburg

Elke dag of week op kantoor vergaderen wordt al snel eentonig. Doordat u te veel in een werksfeer vergadert, is het plezier van het overleggen met uw collega’s of zakenpartners soms niet ontspannen genoeg. Ontsnap eens aan de sfeerloze zakelijke omgeving en kies voor vergaderen bij De Nieuwe Hoef, in de buurt van Tilburg en Breda. Deze plek in Hilvarenbeek is omgeven door natuur en biedt prachtige vergaderruimtes. De vergaderruimtes bevinden zich in een uniek monumentaal pand, ook wel de tiendhoeve genoemd. Voor, tijdens of na het vergaderen kunt u ervoor kiezen om een wandeling te maken door het bosrijke gebied. De Nieuwe Hoef is vanuit Tilburg en Breda goed te bereiken zodat uw hele zakelijke gezelschap uit die regio’s mee kan vergaderen.

Maak uw dag exclusief en compleet

Vergaderen in Breda of Tilburg was nog nooit zo ontspannend. Niet alleen kunt u in een natuurlijke sfeer een vergadering organiseren, u kunt er ook een mooie en complete dag van maken met uw collega’s. Uw bijeenkomst bij De Nieuwe Hoef combineren met een heerlijke lunch? Hier verzorgen ze graag de catering voor u, zodat u de honger kan stillen na een intensieve vergadering of na een wandeling door het bos. Een Brabantse koffietafel of een uitgebreid brunchbuffet zijn ook zeer aan te raden. Bespreek de mogelijkheden met De Nieuwe Hoef om de vergadering zo compleet en ontspannend mogelijk te maken.

Vele mogelijkheden voor uw zakelijk gezelschap

Uiteraard wilt u naast vergaderen ook wel eens iets bijzonders doen met uw collega’s. De Nieuwe Hoef biedt dan ook de mogelijkheid om een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje te organiseren. Dit wordt vast en zeker een succes met het personeel van deze accommodatie, dat naar uw wensen luistert en u op een passende manier kan ondersteunen. Zo wordt het zeker een succesvolle dag! Wilt u dus naast vergaderen ook eens wat anders doen in de regio Breda en Tilburg, dan is De Nieuwe Hoef dé locatie waar u moet zijn. Reserveer vandaag nog een zakelijke vergaderlocatie op een flexibele manier en organiseer een memorabel dagje uit voor uw collega’s of zakenpartners.