Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe achteruitrijcamera

Wilt u een nieuwe achteruitrijcamera kopen? Maar weet u niet zo goed waar u moet zoeken en wat belangrijke dingen zijn om rekening mee te houden? Dan bent u hier op de goede plek. Ik zal een aantal belangrijke tips meegeven die gebruikt kunnen worden bij het uitzoeken van de ideale achteruitrijcamera.

Ten eerste is het heel belangrijk dat je een camera uitzoekt die geschikt is voor jouw type auto. Zo heeft een camper een andere camera nodig dan een Fiat 500. Hierbij is het ook belangrijk dat u zelf doorheeft hoe groot uw auto is zodat u zelf ook een inschatting kan maken hoe groot de afstanden achter u daadwerkelijk zijn. Een camera kan namelijk vaak een vertekend beeld geven doordat het beeld tweedimensionaal is en dus niet geen diepte laat zien.

Ten tweede is het mogelijk om een draadloze camera te kopen. Dit ziet er vaak strakker uit dan een bedrade camera maar is wel onhandiger qua stroom leveren. Ook zullen de videobeelden veel sneller verstuurd worden via een kabel dan via bluetooth. Bij een draadloze camera loopt u dus het risico dat de beelden vertraagd aankomen en dat u dus een totaal verkeerd beeld krijgt van wat er achter u gebeurt. Dit kan zeer gevaarlijke situaties opleveren. Zoals eerder gezegd, is ook het aanleveren van de stroom een probleem bij een draadloze camera. Er zijn twee mogelijkheden, maar beiden zijn niet ideaal. De eerste mogelijkheid, het plaatsen van batterijen, is voor de meeste mensen geen mogelijkheid omdat het vervangen van de batterijen veel tijd en werk zal kosten. De tweede mogelijkheid, het aansluiten van de camera op een voedingsbron achterin de auto, is een goede oplossing voor mensen die een voedingsbron achterin de auto hebben, maar uiteraard niet voor mensen die dit niet hebben. Wat mij betreft is de beste oplossing voor een cleane uitstraling dus het verbergen van de kabel, en deze toch aan te sluiten op de monitor zelf.

 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/