Belinda web
Image default
Bedrijven

Kunt u uw klushuis verkopen?

Klushuis verkopen

Wilt u zo snel mogelijk uw huis verkopen, maar moet hier eigenlijk nog aardig wat aan opgeknapt worden voor het te koop aangeboden kan worden? Wanneer u zich in deze situatie bevindt is het begrijpelijk dat u uw woning liever niet publiekelijk wilt delen. Maar op welke manier kunt u dan uw woning verkopen? Wij zijn de vastgoedmakelaar waaraan u uw klushuis kunt verkopen. Wij kopen namelijkw woningen op in alle soorten en staten, dus ook uw klushuis. Door u bij ons aan te melden via de website, kunt u gratis een vrijblijvend bod op uw klushuis ontvangen.

 

Woning verbouwen

Het gaan verbouwen van uw woning voor de verkoop, kan u veel tijd en energie kosten. Ook kunnen er nog veel kosten aan te pas komen en weet u bij het verbouwen ook nog niet of het verbouwen van verschillende kamers nut heeft. Zo verschilt namelijk per koper de smaak. Wanneer u bijvoorbeeld de badkamer gaat verbouwen, kan het zo maar zijn dat de volgende bewoner dit helemaal niet mooi vindt. In deze situatie is het verbouwen van een badkamer dus weggegooid geld. Wanneer u zo snel mogelijk van uw woning af wilt, gaat dit echter ook moeilijk wanneer de woning eerst nog verbouwd moet worden.

 

Klushuis verkopen met zekerheid

Huisverkopenaanmakelaar.nl is de makelaar waaraan u uw kluishuis kunt verkopen. Wij kunnen namelijk zelf woningen klaarstomen om weer doorverkocht te worden. Bij verkoop aan ons hoeft u geen foto’s van de woning openbaar te zetten en zit u ook niet vast aan eindeloze bezichtigingen van potentiële kopers. Na aanvraag van een bod via onze website, komen wij langs voor een bezichtiging en om een waardebepaling te doen. Bij ons hoeft u geen duizenden euro’s uit te geven aan makelaarskosten. Tevens kopen wij alle soorten huizen in alle staten. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn.

http://huisverkopenaanmakelaar.nl