Belinda web
Image default
Bedrijven

Bouwdrogers of ander bouwmateriaal huren?

Gaat u binnenkort (ver)bouwen? Het is dan wel zo fijn om over de juiste bouwmaterialen voor uw klus te beschikken. Het juiste materiaal maakt uw werk een stuk eenvoudiger en lichter. Klust u niet regelmatig? Dan is het natuurlijk zonde om nieuwe materialen aan te schaffen en deze vervolgens nooit meer te gebruiken. Het huren van bijvoorbeeld bouwdrogers of een diamantboor is dan een goede oplossing. Voor een voordelige prijs maakt u tijdelijk gebruik van verschillende materialen, die u daarna weer terugbrengt. Woont u in Waalwijk of omgeving? Kies dan voor Bouwmat Verhuur.

Een betrouwbare en flexibele partner voor al uw klussen

Bouwmat Verhuur is al meer dan twintig jaar een betrouwbare partner als het gaat om de verhuur van bouwmaterialen. Wat voor bouwmateriaal u ook wilt huren en voor welke periode dan ook: bij Bouwmat Verhuur helpen ze u graag. Wilt u bijvoorbeeld bouwdrogers huren? Dan kunt u kiezen uit verschillende typen, zoals de Df300 met 220 Volt of de Df1500 met 380 Volt. Kies een bouwdroger die in uw situatie het beste werkt en maak hiermee uw werkplaats minder vochtig. Of wilt u iets heel anders, zoals een diamantboor huren? Ook hiervoor bent u bij Bouwmat Verhuur in Waalwijk op de juiste plek. Kies uit een ruim aanbod aan diamantboren en huur deze zo lang als u wilt. Wilt u bijvoorbeeld een handdiamantboormachine met waterspoelkop en een maximale boordiameter van 150 mm? Dan betaalt u slechts €35,- per dag of €90,- per week.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u bouwdrogers, een diamantboor of ander bouwmateriaal huren bij Bouwmat Verhuur? Via hun website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hier terecht. Klust u vaker en gebruikt u de bouwmaterialen dus wel vaker? Dan kunt u bij Bouwmat Verhuur ook verschillende bouwmaterialen kopen.