Belinda web
Image default
Bedrijven

Laat uw meubels reinigen en ga voor een frisse uitstraling

Natuurlijk vindt u het belangrijk dat uw woning of bedrijfspand er hygiënisch en netjes uit ziet. Echter is het vooral bij stoffen meubilair of tapijt lastig om de frisse uitstraling na aankoop te behouden. Vlekken, gebruikssporen en losse stofvezels zorgen ervoor dat uw meubilair er minder netjes uit ziet dan u eigenlijk zou willen. Heeft u alles al geprobeerd maar mocht het niet baten? Dan is een professional op het gebied van meubelreiniging een redder in nood! Met gebruik van goede, kwalitatieve schoonmaakmiddelen en -technieken ziet uw meubilair of tapijt er weer als nieuw uit na behandeling. Eén van deze bedrijven is het in 1991 opgerichte Chem-Dry van Gulik uit Den Bosch. Al 25 jaar maken zij gebruik van het krachtige kwaliteitsmerk Chem-Dry om. Meubels reinigen en tapijt schoonmaken doen zij daarmee met het grootste gemak.

Een intensief reinigingsproces maakt uw meubels als nieuw

De professionals reinigen uw meubels of tapijt aan de hand van een intensief reinigingsproces, opgesteld door Chem-Dry. De volgende stappen worden uitgevoerd:

  • Stofzuigen van uw meubels of tapijt.
  • Het opharken van eventuele vezels voor een glad oppervlak.
  • Voorbehandelen van de grootste verontreiniging (bijvoorbeeld donkere vlekken).
  • Reinigen met het eigen unieke schoonmaakmiddel genaamd The Natural.
  • Na reiniging wordt eventueel een nabehandeling gedaan indien nodig.
  • Uiteindelijk wordt het meubilair of het tapijt nogmaals gestofzuigd en worden vezels opgeharkt.

Na de behandeling zijn uw meubels en tapijt niet alleen volledig gereinigd, ze zijn ook beter beschermd tegen toekomstig vuil.

Meubelreiniging met een knipoog naar het milieu

Het schoonmaakmiddel dat wordt gebruikt om meubels en tapijt te reinigen, The Natural, is een duurzaam én milieuvriendelijk reinigingsmiddel. De milieuvriendelijke koolzuurmethode is pH-neutraal en laat geen schadelijke stoffen achter. Alle producten die gebruikt worden door Chem-Dry van Gulik zijn dan ook veilig voor mens, dier en milieu. Wilt u ook uw meubels laten reinigen door deze professionals uit Den Bosch? Neem contact met ze op en profiteer van kwaliteit, service én betrouwbaarheid.

https://www.chemdryvangulik.nl