Belinda web
Image default
Aanbiedingen

In vier stappen een wardrobe samenstellen met je favoriete kledingstukken

Wist je dat je 80% van de tijd maar 20% van je kleding draagt? Dat is heel veel kleding die je nauwelijks draagt. Hierdoor verlies je snel het overzicht en wordt de kast rommelig. Hier is een oplossing voor, namelijk de wardrobe met al je favoriete kleding. Deze wardrobe is een selectie van je meest favoriete en essentiële kledingstukken die een seizoen meegaat. Lees verder en ontdek de vier stappen! 

 

Bepaal je stijl 

Ga voor jezelf na welke stijl bij jou past. Dat kun je bijvoorbeeld doen door een klein moodboard te maken met looks die je tof vindt. Voor het maken van een moodboard kun je Pinterest gebruiken of beelden uit magazines. Het gaat er in ieder geval om dat je het mooi vindt en je een beeld krijgt van in welke kleding je jezelf het liefste ziet. 

 

Selecteren

Bedenk welke items aansluiten bij de stijl die je hebt bepaalt. Maak een selectie van items die mogen blijven en kleding stukken die weg mogen. Bekijk hoeveel stuks je wil aanhouden en in hoeveel seizoenen je wil indelen. Aan de hand daarvan maak je een selectie. We gaan even uit van 33 kledingstukken en twee seizoenen, lente/zomer en herfst/winter. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kledingstukken die je kiest met elkaar gecombineerd kunnen worden.

 

Nieuwe kleding

Bekijk welke essentiële stukken je nog mist in je wardrobe met je favoriete items. Zorg ervoor dat de stukken die je wil aanvullen passend zijn in de rest van je kledingkast zodat je goed kunt combineren. Op die manier heb je een zo groot mogelijke variatie om outfits samen te stellen.

 

Verkoop of doneer

De kleding die je uiteindelijk niet besluit om mee te nemen in je wardrobe kun je verkopen of doneren aan een goed doel. 

 

Scoor jouw nieuwe items bij Nummer Zestien 

Ben je op zoek naar goede basic items? Bij Nummer Zestien ben je aan het juiste adres voor stijlvolle kleding. Neem een kijkje op de website en ontdek het aanbod trendy dameskleding online. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice. 

 

https://www.nummerzestien.eu/