Belinda web
Image default
Electronica en Computers

Kies een geschikte recorder

Een digitale videorecorder (DVR), zoals de meesten van ons die kennen, wordt gebruikt om TV rechtstreeks op schijf op te nemen, maar een DVR kan ook worden gebruikt als een bewakingscamerarecorder, voor één of vele camera’s. Er zijn verschillende opties, dus laten we deze beveiligingssystemen eens nader bekijken.

U kunt een videobeveiligingssysteem kopen met meerdere camera’s, een DVR en een LCD monitor in één pakket, of u kunt een speciale DVR videokaart kopen om in uw PC te installeren. Het gebruik van een DVR-kaart is een kosteneffectieve manier om uren en uren video op te slaan, maar deze zijn over het algemeen beter voor thuisgebruik, tenzij u een echt high-end systeem en gespecialiseerde PC-apparatuur aanschaft.

Op zoek naar een IP camera recorder? Klik dan hier

Waarom kiezen voor een DVR Beveiligingscamera Systeem?

De opnametijd van een DVR-eenheid wordt puur beperkt door de schijfgrootte, en met harde schijven zijn zo goedkoop deze dagen kunt u enorme hoeveelheden schijfruimte op te slaan weken of zelfs maanden de moeite waard van video. Dit is de reden waarom een bewakingscamera recorder systeem is de voor de hand liggende keuze voor zo velen, als het eenmaal is ingesteld je geen zorgen te maken over het uitputten van ruimte of het veranderen van tapes, want er zijn geen te veranderen.

Digitale bewakingscamera’s zijn ook eenvoudig te installeren, maar zorg ervoor dat het de juiste camera’s zijn voor uw behoeften. Bijvoorbeeld, hier zijn een paar van de belangrijkste kenmerken die u moet overwegen:

Heeft u bewegingssensorcamera’s nodig om waarschuwingen via e-mail of sms te laten afgaan als de sensor van een camera wordt geactiveerd?
Heeft de camera nachtzicht nodig om in het donker te kunnen werken?
Moeten de camera’s draadloos zijn, zodat u ze gemakkelijk kunt installeren zonder rommelige bedrading?
Heeft u geluid nodig?
Het kiezen van uw DVR

Zodra uw camera’s zijn geïnstalleerd, moet u ze aansluiten op de DVR. De eenvoudigste DVR systemen om op te zetten zullen draadloze technologie gebruiken, maar dit is niet altijd noodzakelijk voor velen. Uw DVR moet een harddisk hebben die groot genoeg is om een maand aan video op te slaan, plus dat u ook video op DVD kunt branden. Of u nu kiest voor een stand-alone DVR of een PC kaart, het is aanbevolen dat u gaat voor een met remote monitoring mogelijkheden en bewegingsdetectie.

Als u een PC gebaseerde DVR apparaat koopt dan moet u ervoor zorgen dat u de beste software gebruikt die gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar is. U moet ervoor zorgen dat u de juiste versie van de hardware en software kiest die compatibel is met uw PC en besturingssysteem. De makkelijkste manier om dit te bereiken is om bestaande klant opmerkingen en beoordelingen van de DVR’s en software pakketten te lezen om ervoor te zorgen dat u niet iets koopt dat niet geschikt zal zijn voor het doel.

U zult ontdekken vele soorten van DVR modellen op de markt, maar er zijn een aantal die echt opvallen als een bewakingscamera recorder. Dus houd in gedachten dat het systeem dat u kiest moet gemakkelijk te installeren en te onderhouden, plus je zult willen dat alle nieuwste mogelijkheden, zoals bewegingsdetectie, nachtzicht, geluid, en ga zo maar door.

https://www.securitythuis.nl/