Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Jubileum van een collega op de planning? Dit zijn originele cadeaus!

Het is altijd leuk om waardering te tonen voor je collega’s, vooral als ze al lang bij het bedrijf werken. Als je op zoek bent naar wat ideeën over hoe je de verjaardag van een collega kunt vieren, ben je hier aan het juiste adres. Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen.

 1. Een kaart en/of klein cadeautje. Een kaart is altijd een mooi gebaar, en je kunt nooit fout gaan met een cadeaukaart voor het favoriete restaurant of de favoriete winkel van een collega. Als je je collega goed kent, kun je hem ook een klein cadeau geven dat betekenisvol voor hem is.

 2. Een feestje. Als je het budget en de tijd hebt, is het geven van een feestje altijd een geweldige manier om je waardering te tonen. Je zou er zelfs een potluck van kunnen maken, zodat iedereen kan bijdragen en er voor jou minder werk is!

3. Een speciale lunch of diner. Als een feestje niet mogelijk is, wordt het meenemen van je collega voor een lunch of diner altijd gewaardeerd. Het is een mooie manier om te laten zien dat je aan ze denkt en dat je hun bijdragen aan het bedrijf waardeert.

4. Doe een donatie in naam van je collega. Kies een goed doel dat hem of haar na aan het hart ligt en doe een donatie ter ere van hem of haar. Dit is een geweldige manier om te laten zien dat je geeft om zaken die voor hen belangrijk zijn.

5. Een grote bos bloemen! Dit cadeau is vooral leuk voor de vrouwelijke collega’s. Want welke vrouw is er nou niet dol op een mooie grote bos bloemen? Je kunt ze gemakkelijk online bestellen en vervolgens de bloemen laten bezorgen op het gewenste adres!

6. Geef ze een vrije dag! Als je bedrijf het toestaat, is dit de ultieme manier om je waardering te tonen voor alles wat ze doen. Ze kunnen de dag gebruiken om te ontspannen, tijd door te brengen met familie, of gewoon boodschappen doen. Wat ze ook kiezen om te doen, ze zullen weten dat je hun bijdragen waardeert en vindt dat ze wat vrije tijd verdienen.