Belinda web
Image default
Aanbiedingen

Een elektrische boiler is een duurzame investering.

Een elektrische boiler is een duurzame investering.

Investeren in duurzame apparatuur is altijd een goed idee. Want dat betaald zichzelf altijd terug en je draagt je steentje bij aan een betere leefomgeving en millieu.

Een boiler of een cv bijvoorbeeld zijn apparaten die je vrij eenvoudig kunt vervangen voor een elektrische model zonder dat er allerlei dingen ingrijpend veranderd moeten worden.

Bovendien heb je aan een elektrische boiler en een elektrische cv nauwelijks onderhoud, gaan ze net zo lang mee als een gas gestookte variant, zijn ze voordelig in aanschaf en ook nog eens zuinig in gebruik!

De vraag die rest, is; waar vind je nu toch de aller goedkoopste? 
Wij stuitte op de website van elektrischeboiler.eu. Hier verkopen ze veruit de goedkoopste elektrische boilers en elektrische cv’s.

Alles is op voorraad en wordt door hen zelf geïnporteerd zodat je alles de volgende dag al in huis zou kunnen hebben.
Elektrischeboiler.eu heeft bergen ervaring met elektrisch aangedreven apparatuur en kan je desgewenst helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw persoonlijke situatie.

Maar ook voor waterontharders, zonneboilers, combi cv’s, warmtepompen, doorstroomapparaten en bijbehorende accesoires kan je hier terecht. Nederlandstalige handleidingen, een on- line calculator zodat je zelf heel eenvoudig kunt berekenen wat je echt nodig hebt en overige informatie maakt dit een zeer duidelijke en complete website.

Er is een zeer ruime keuze uit verschillende merken en maten boilers, voor ieder wat wils. Er zijn heel mooi vormgegeven platte modellen die met een diepte van slechts 25 cm in vrijwel elk keukenkastje passen of hang ‘m gewoon in het zicht, dankzij het strakke ontwerp is dat ook geen gek idee.

 

 

Verkrijgbaar zijn; close in of up boilers van 5, 10 en 15 liter, maar natuurlijk ook grotere exemplaren, zelfs tot wel 2000 liter. 

Je vindt er A merken gemaakt met louter hoogwaardige materialen voor een heel schappelijke prijzen en alles wordt in de EU gemaakt. De elektrische boilers hebben dankzij hun enorme energiezuinigheid dan ook een energielabel A of B gekregen.

 

De elektrische boilers bij elektrischeboiler.eu worden allen geleverd met een KIWA gekeurde inlaatcombinatie een muurbeugel en montage schroeven.

Check it out en doe er je voordeel mee!

 

https://elektrischeboiler.eu/