Belinda web
Image default
Auto's en Motoren

Hoe om te gaan met Car Chiping Pro’s

Als je net als ik bent en veel tijd besteedt aan het proberen om mijn auto weer in vorm te krijgen zonder belachelijke bedragen uit te geven, heb je waarschijnlijk gehoord van het nieuwe fenomeen dat bekend staat als auto-chippen. Hoewel het klinkt alsof het iets is dat heel moeilijk is, is het in werkelijkheid lang niet zo moeilijk als mensen denken te zijn. In feite is de beste manier om de geheimen van chippen te leren kennen, iemand na te bootsen die al een tijdje aan het chippen is. Op die manier krijgt u enig inzicht in wat u verkeerd doet. Als u eenmaal begrijpt hoe de profs het doen, kunt u het in een mum van tijd zelf doen.

 

Ik ben een groot voorstander van het adagium ‘praktijk baart kunst’. Dit geldt ook voor het chippen van auto’s. Als u bijvoorbeeld de oprit van het ene verkeerslicht naar het andere versnippert, weet u nooit of u het op of neer had. De profs weten dit allemaal, en ze worden nooit nerveus. Ze blijven gewoon doorgaan en blijven wegknippen zonder te vertragen.

 

Een ander ding dat de profs doen, is ontspannen worden. De meeste mensen raken aan het begin van een chipsessie gespannen omdat ze bang zijn dat ze de controle verliezen of uitglijden. Ontspannen is absoluut de beste manier om uw auto vooruit te helpen. Denk er eens over na, je hebt zo lang met je voet op de rem gezeten of geprobeerd een auto te vermijden dat je gespannen spieren hebt. Ontspannen worden is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u zich niet verwondt of de situatie verergert.

 

Als de profs nerveus worden, laten ze het allemaal naar buiten. Dit houdt ook in dat u meteen wordt verteld dat u op het punt staat een auto te laten vallen, en ze beginnen zich zorgen te maken.

 

Glimlach terwijl je naar ze kijkt en stel vragen. Hoe opener je bent, hoe beter het resultaat zal zijn. Je kunt zien dat de profs je echt willen helpen om die auto vooruit te helpen en niets tegenhouden vanwege hun ervaring.

 

Als je ze goed in de gaten houdt, kun je de signalen oppikken dat ze op het punt staan de controle te verliezen of dingen te verknoeien. Zodra u die symptomen kunt identificeren, kunt u de juiste tips in handen krijgen en deze stoppen voordat het uit de hand loopt. Ook al krijg je misschien niet altijd een perfect resultaat, als je kunt leren om te gaan met professionals in het chippen van auto’s, zul je veel succesvoller zijn dan mensen die gewoon proberen vooruit te komen met weinig of geen ervaring.

 

De beste tip die deze professionals je kunnen geven, is om te ontspannen en naar ze te kijken. Ze weten hoe ze hun boodschap op mensen kunnen overbrengen, zodat u het meeste uit uw rijervaring kunt halen. Het is verbazingwekkend hoeveel mensen denken dat ze weten wat ze moeten doen, maar dat ze het niet in praktijk kunnen brengen. Bekijk deze pro’s gewoon een paar minuten en probeer wat van dat perspectief te krijgen. Als je dat begrijpt en in de juiste mindset komt, zul je waarschijnlijk veel beter omgaan met de chip in de staart.

Klik hier voor meer informatie ChipPerformance