Belinda web
Image default
Auto's en Motoren

123-theorie: Hoog slagingspercentage bij motor theoriecursus en 18 cursuslocaties in Nederland

Ben je op zoek naar een motor- of autotheoriecursus met een hoog slagingspercentage? Dan is 123-theorie de perfecte keuze voor jou. Met een slagingspercentage van maar liefst 83% bij het CBR motor examen, steekt 123-theorie met kop en schouders boven andere theoriescholen uit. Bij 123-theorie hoef je bovendien niet ver te reizen, want zij hebben maar liefst 18 cursuslocaties verspreid over heel Nederland. In deze tekst lees je meer over de motor theoriecursus van 123-theorie en het hoge slagingspercentage dat zij bieden.

Waarom zou je kiezen voor een auto theoriecursus bij 123-theorie en wat is het slagingspercentage?

123-theorie is de ideale keuze als je op zoek bent naar een auto theoriecursus met een hoog slagingspercentage voor het theorie examen auto. Met een slagingspercentage van 83% is 123-theorie de beste keuze in vergelijking met andere theoriescholen (61%) en het CBR-gemiddelde (47%). Bij 123-theorie hoef je bovendien nooit ver te reizen, want zij hebben maar liefst 18 cursuslocaties verspreid over heel Nederland.

De dagcursus van 123-theorie is zeer effectief en je kunt via hen ook jouw theorie-examen auto aanvragen zonder lange wachttijd. Tijdens de ochtend krijg je les en doe je op dezelfde dag examen bij het CBR. De kosten van de cursus zijn exclusief CBR-examenkosten.

Om je voor te bereiden op het examen krijg je van 123-theorie vragen om door te nemen en een inlog voor een speciale leeromgeving. Op de lesdag zelf behandelen de docenten de exacte lesstof en gebruiken ze vraagstellingen zoals je die ook zult krijgen tijdens het theorie examen auto.

Op de dag van het examen ga je met z’n allen naar het CBR, waar je ruim op tijd zult arriveren. Daar laat je weten dat je er bent via de aanmeldzuil. Na controle van je gegevens mag je achter een scherm plaatsnemen en begint het examen. Het reguliere examen duurt 30 minuten en het verlengde examen 45 minuten. Je ziet direct of je geslaagd bent.

Op de website van 123-theorie kun je ervaringen lezen van cursisten die de cursus met succes hebben afgerond en hun theorie examen auto hebben behaald.

Wat is het slagingspercentage van 123-theorie bij de motor theoriecursus?

Het slagingspercentage van 123-theorie bij de motor theoriecursus is 83%, zo blijkt uit de uitslagen van motor examens van 2021 en 2022 die zijn gepubliceerd door het CBR. Dit is aanzienlijk hoger dan het gemiddelde slagingspercentage van 47% bij het CBR en het slagingspercentage van 61% bij overige theoriescholen. 123-theorie heeft 18 cursuslocaties in Nederland, waaronder in Zwolle, waar je in één dag kunt slagen voor je CBR motor theoriecursus Zwolle examen. Bij 123-theorie leer je alleen de dingen die echt gevraagd worden en krijg je slimme tips en trucs die je goed kunt onthouden. Er wordt geen gebruik gemaakt van dikke boeken of cd-roms en het slagingspercentage van de cursus is ruim 95%. Inschrijven voor de motor theoriecursus Zwolle is makkelijk en kan online via de website van 123-theorie.

https://www.123-theorie.nl/