Belinda web
Image default
Woning en Tuin

Gevels onderhoud in regio Eindhoven en Volkel? Het kan bij dit bedrijf!

Is je gevel of voegwerk langzaamaan aan het beschadigen? Neem zo snel mogelijk contact op met Van den Bogaart Gevelrenovatie. Dit bedrijf zal zo snel mogelijk je voegwerk herstellen in de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Bovendien kan het bedrijf je helpen met gevels onderhoud in Volkel. Het bedrijf is opgericht door Riny van den Bogaart, die een echte passie voor het vak heeft. Ook oudste zoon Bas is werkzaam bij het bedrijf. Hij is al ruim 25 jaar in dienst en is zelfs mede-eigenaar.

Welke diensten biedt het bedrijf?

Naast voegwerk herstellen in Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen en gevels onderhoud in Volkel, kun je bij het bedrijf terecht voor onder andere reinigingsdiensten. Graffiti en witte uitslag worden in een handomdraai verwijderd. In het geval van graffiti zal er zelfs een verf-afstotende coating worden aangebracht om te voorkomen dat de verf sterk aan de gevel zal hechten, mocht deze nog een keer worden ondergespoten. Ook als je last hebt van kleurverschil, wordt dit verholpen door het bedrijf.

Hoe worden de gevels gereinigd?

Van den Bogaart Gevelrenovatie maakt gebruik van twee verschillende methodes bij het reinigen van je gevel. De meest gebruikte methode, is het gebruik van een hogedrukspuit. In sommige gevallen wordt hier een schoonmaakmiddel voor gebruikt, maar dit is niet altijd het geval. Mocht je gevel nu heel vies zijn, wordt deze schoongemaakt aan de hand van de sandwashing-methode, waarbij je gevel door middel van zandstralen wordt gereinigd.

Kies voor kwaliteit

Het voegwerk herstellen in de regio Eindhoven en de gevels onderhoud in Volkel zijn van enorm goede kwaliteit. Bovendien kun je profiteren van een uitgebreide nazorg. Ook de prijs-/kwaliteitverhouding is erg goed. Mocht je geïnteresseerd zijn in de diensten van het bedrijf, maar wel van te voren willen weten hoeveel geld je kwijt bent, dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen, die je binnen 24 uur zult ontvangen. Bovendien kun je altijd contact opnemen met eventuele vragen.