Belinda web
Image default
Woning en Tuin

Ga voor comfortabel design met een Leolux bank

Als uw oude bank aan vernieuwing toe is, dan is een Leolux bank het overwegen waard. Deze banken zijn namelijk van topkwaliteit, dat mag u uiteraard verwachten van een designlabel, en zal jaren meegaan. Deze Leolux banken kunt u, naast vele andere designmerken waaronder bijvoorbeeld B&B Italia, bewonderen bij Pot Interieur.

Grote comfort met een Leolux bank

De Leolux bank staat erom bekend, naast stijlvol en modern, ook erg comfortabel te zijn. Aangezien de bank meestal het meest gebruikte meubelstuk uit de woonkamer vormt, mag u daar zeker eisen aan stellen. Gewoon lekker kunnen zitten vormt bij het merk Leolux een uitgangspunt. Grote comfort in een stijlvol en modern jasje. Het bedrijf achter onder andere de Leolux bank is in 1932 in Nederland opgericht. Tegenwoordig wordt het merk wereldwijd verkocht en is het een echt begrip te noemen binnen de designwereld. Bij Pot Interieur zijn er naast dit merk nog vele andere topmerken verkrijgbaar. Een al eerdergenoemd voorbeeld hiervan is het merk B&B Italia.

B&B Italia, Italiaans topdesign

Zoals de naam van het merk al doet vermoeden, is B&B Italia een Italiaans designlabel. De meubelen van dit label zijn zowel modern als tijdloos. Bovendien zijn de meubelen allemaal uniek. B&B Italia werkt namelijk met vele internationale topontwerpers, elk met een eigen stijl. Misschien heeft u al eens eerder gehoord van de onderstaande bekende modellen?

Een aantal bekende meubelstukken van het Italiaanse merk

Het aantal meubelstukken van het Italiaanse merk zijn eindeloos. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Husk fauteuil en stoel, de Charles bank en de Fat-fat Salontafel. Natuurlijk bestaan er nog veel meer meubelen van dit designmerk.

Een geheel nieuwe manier van thuis komen

Naast dat de elegante en moderne meubelen erg mooi bij uw interieur staan, zorgen de meubelen van zowel Leolux als B&B Italia voor een echt ‘thuisgevoel’. Dit komt doordat ze, naast stijlvol, ook praktisch en comfortabel zijn. Vooral de comfort van de Leolux banken is hierbij in het oog springend. Na een lange dag werken is het heerlijk thuiskomen.