Belinda web
Image default
Bedrijven

Een balenpers aanschaffen tegen redelijke prijs

Overal waar afval vrijkomt kan een besparing worden gerealiseerd. Door afval efficiënt te verwerken vanaf vrijkomen tot en met afvoeren. Een balenpers en/of afvalpers is dan een welkom hulpmiddel. Direct bij de bron samenpersen/verdichten van het afvalmateriaal zorgt voor minder handling, meer ruimte en besparing op afvoerkosten. Door de diversiteit aan modellen is er voor ieder materiaal en hoeveelheid altijd een juiste oplossing. Balenpersen zijn geschikt voor karton, plastic(folie), grondstofzakken, productie-uitval, big-bags, schuimrubber etcetera. Bent u op zoek naar een balenpers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een balenpers kopen

Wil u een balenpers kopen? Een balenpers zorgt op een efficiënte manier voor de verwerking van uw volumineuze afvalmateriaal. Ze zorgen voor minder handling en zijn bovendien ruimte- en kostenbesparend! D De balenpers is direct uit voorraad leverbaar en worden door ons gebruiksklaar opgeleverd met een persoonlijke instructie! Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte balenpersen te koop. Een balenpers die is gebruikt wordt voor verkoop volledig door ons gecontroleerd en gereviseerd. Het grootste voordeel van een balenpers is dat het uw ledigingen vermindert en maakt verleden tijd van al die afvalzakken naast de container. Een afvalpers zorgt voor ruimte, hygiëne en netheid! Ideaal voor in de horeca, retail, verzorgingstehuizen, tankstations en winkels of bedrijven met weinig ruimte.

Over ons

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief op het gebied van afvalbewerking en hebben een ruim assortiment aan balenpersen en andere gebruiksapparaten voor afvalbewerking. We beschikken over  grote mate van ervaring en kennis in machines voor afvalbewerking en recycling. We beschikken over een eigen materialen en fabriceren alle verschillende modellen van de balenpers zelf, hiervoor hebben we een goede werkplaats bij het hoofdkantoor. Onze service reikt verder dan uw deur, graag denken wij met u mee voor specifiek op uw situatie afgestemde oplossingen voor afvalbewerking.