Belinda web
Image default
Bedrijven

Laat uw meubels reinigen door professionals

Wilt u uw meubels reinigen? Het laten reinigen van uw meubels door professionals is een goed idee wanneer u bijvoorbeeld met eten of drinken heeft gemorst. Ook wanneer uw bank al jarenlang meegaat, is deze na enige tijd toe aan een grondige reiniging. Na zo’n reiniging voelt uw bank of stoel weer als nieuw. Het laten reinigen van uw meubels is dus net zo effectief, maar veel voordeliger dan het kopen van nieuwe meubelstukken.

Kies voor een grondige en uitgebreide reiniging

Laat de reiniging van uw meubels over aan echte professionals. Zo bent u ervan verzekerd dat er niets mis kan gaan en dat de juiste handelingen worden verricht. Er zijn verschillende bedrijven waar u terecht kunt voor een meubelbehandeling. Woont u in Uden of omgeving? Dan is Chem-Dry van Gulik een goede partij. Al sinds 1991 is dit bedrijf gespecialiseerd in het reinigen van zowel tapijt als meubels. Laat u uw meubels reinigen door Chem-Dry van Gulik? Dan kunt u een grondige en uitgebreide behandeling verwachten. Hun vaste reinigingsproces is opgebouwd uit de volgende zes stappen:

  • Vooraf stofzuigen
  • Het opharken van eventuele vezels
  • De grootste verontreiniging voorbehandelen
  • Reinigen door middel van hun eigen schoonmaakmiddel
  • Nabehandeling, indien noodzakelijk
  • Nogmaals stofzuigen en vezels opharken

Ontdek de mogelijkheden

Vanwege hun jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk maken de specialisten van Chem-Dry van Gulik gebruik van de meest innovatie en beste apparaten en schoonmaakproducten. Bij Chem-Dry van Gulik kunt u niet alleen terecht voor het reinigen van uw tapijt of meubels, maar zijn er nog vele andere mogelijkheden. Zo kunt u ook van hun reinigingsdiensten gebruikmaken wanneer u een schone schoonloopmat, pvc-vloer of stenen vloer wilt. Heeft u hier interesse in? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ze op door ze te bellen. De medewerkers bespreken dan de mogelijkheden nog eens rustig met u door.

https://www.chemdryvangulik.nl