Belinda web
Image default
Aanbiedingen

De specialist voor al uw grootkeuken onderhoud

Voor de diepreiniging en het onderhoud van uw grootkeuken kunt u uitstekend terecht bij Valor Services. Deze specialist zorgt ervoor dat uw professionele keuken voldoet aan de wettelijke normen op het gebied van hygiëne. Want op een schone manier werken is in de horeca uiteraard zeer belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid en gezondheid van uw gasten en medewerkers, maar ook omdat hygiëne voor een groot deel het imago van uw zaak bepaalt. Wanneer het niet goed gesteld is met de hygiëne, levert dit (vaak onherstelbare) imagoschade op. Kies daarom voor de diensten op het gebied van grootkeuken onderhoud van Valor Services, zodat u uw gasten kunt ontvangen in een schoon etablissement.

Met een goede luchtkanaalreiniging voorkomt u gevaarlijke situaties

In een veel gebruikte keuken hopen vuil en vet zich vaak op moeilijk bereikbare plaatsen op, zoals in het luchtkanaal van de afzuigkap. Een goede luchtkanaalreiniging is daarom belangrijk. Wanneer u geen of te weinig aandacht besteed aan de reiniging van het luchtafvoersysteem, kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. De ophoping van vuil en met name vet zorgt voor een verhoogd risico op brand. Om dit risico te verlagen en gevaarlijke situaties te voorkomen, is een vakkundige luchtkanaalreiniging belangrijk. Kies daarom voor de grondige werkwijze van Valor Services.

Waarom kiest u voor deze specialist?

Wanneer u een gezellige horecagelegenheid uitbaat, is het aan te raden om te kiezen voor de grondige werkwijze van Valor Services. U profiteert dan namelijk van een volledige dieptereiniging van uw professionele keuken of voedingshal. Ook nemen deze specialisten, indien gewenst, preventieve maatregelen, zoals het vervangen van oude siliconen door schimmelwerende siliconen. Uiteraard worden alle werkoppervlakken zorgvuldig gedesinfecteerd. Voor ieder werkoppervlak wordt van tevoren een specifiek onderhoudsplan gemaakt. Wanneer alle werkzaamheden uitgevoerd zijn, ontvangt u een attest waarop staat dat uw horecagelegenheid voldoet aan alle HACCP-voorschriften.