Belinda web
Image default
Aanbiedingen

De goedkoopste Silent disco leverancier

Silent disco set huren voor je volgende huis- of tuinfeest? Regel het direct via www.feesd.nl/silent-disco-huren. De set is dan binnen 1-2 dagen in huis en na het feest kan je het gewoon weer afleveren bij een PostNL locatie om de hoek. Heb je met spoed een Silent disco set nodig? Dan kunnen wij ook een spoedlevering regelen. Vóór 11:00 uur besteld is vanavond tussen 20:30-21:30 uur in huis. Wil je een groot Silent evenement organiseren of een festival area omtoveren tot Silent area, dan komt ons team zelf de apparatuur bij je afleveren.

Uiteraard kunnen wij het pakket ook bij een PostNL/DPD afhaalpunt leveren, op je werk of op de festival locatie zelf. Wij zitten gevestigd in Enschede (Twente, Overijssel) en in Eibergen (Achterhoek, Gelderland). Zit je zelf in de buurt dan kan je de apparatuur ook komen afhalen, scheelt ook weer in de prijs. 

Naast de Silent disco koptelefoons ontvang je 1,2 of 3 zenders waardoor het publiek kan schakelen tussen muziekstijlen. Je kan DJ apparatuur aansluiten op de zenders of simpelweg Spotify via je smartphone/tablet.

Bij Silent disco moet je niet alleen denken aan feesten.. maar je kan de hoofdtelefoons ook inzetten voor een Silent presentatie (weinig tot geen afleiding) of Silent cinema. Op deze manier kan je ook twee films tegelijkertijd afspelen en heb je geen geluidsoverlast voor omwonenden.

Huur ook een compacte beamer, disco verlichting (moving-heads), extra mengpanelen of bluetooth ontvangers bij je Silent disco pakket. Heb je vragen over de Silent disco apparatuur kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina: https://feesd.nl/veelgestelde-silent-disco-vragen/